Solveig: ..peer aspera ad astra

lør. 13.05
Kl. 18:00
Solvieg

Billettpris

  • Voksen 490,-

Heidi Ruud Ellingsens teaterkonsert - et musikalsk eventyr som utfordrer Ibsen!

Solveig var ikke en passiv kvinne som bare satt årevis og ventet på sin kjære Peer Gynt - hun var et fyrverkeri! Nesten 150 år etter premieren på Henrik Ibsens verdenskjente drama er det på tide at Solveig får fortelle sin versjon av hva som egentlig skjedde.

Musikalstjerne og tidligere Stjernekamp-deltager Heidi Ruud Ellingsen har samlet et stjernelag som sammen har laget den musikalske teaterkonserten Solveig: .. peer aspera ad astra, om Solveig sin reise fra jordhytta til stjernene, og ned igjen.

Ellingsen fant ut at Solveig hadde egne drømmer, egne ambisjoner, og at hun kompromissløst bygget sin egen karriere som musikalartist. Solveig var nemlig ikke den passive kvinnen som bare satt årevis og ventet på sin kjære Peer – hun hadde langt større ambisjoner.

Forestillingen har gjort stor lykke på scener i det ganske land, og nå står Trondheim for tur. Dette blir en knall festivalopplevelse!

Heidi Ruud Ellingsen – skuespill og vokal, Marit Adeleide Andreassen – skuespill og vokal, Erlend Skomsvoll - piano, Elisabeth Lid Trøen - sax, Håvard Stubø - gitar, Birger Mistereggen - perkusjon, Rolf Kristian Larsen - dramatiker, Margrethe Aaby - produsent

Ekstern arrangør : Jazzfest

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement