Dirty Loops

tor. 11.05
Kl. 20:00
Dirty loops

Billettpris

  • Voksen 550,-

En sensasjon - for første gang i Trondheim!

Vi får endelig møte de grenseløst begavede musikerne i Dirty Loops, som i en årrekke har underholdt oss på YouTube med utrolige versjoner av kjente låter av artister som Rihanna, Britney Spears, Avicii og Justin Bieber - i tillegg til egne låter på albumene Loopified, Phoenix og Turbo (m. Cory Wong). Musikklegenden Quincy Jones oppdaget tidlig deres potensial, og har tatt de under sine vinger.

Dirty Loops har et helt eget sound som gir vår tids populærmusikk et nytt uttrykk, med intrikate beats, sløye harmoniseringer og samspill i verdensklasse. Trioen har spilt seg jorda rundt flere ganger, og nå er de klare for Trondheim!

Jonah Nilsson - vokal, keyboard, Henrik Linder - bass, Aron Mellergård - trommer

Ekstern arrangør: Jazzfest

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement