Tre små kinesere

+ Trondheimsolistene

fre. 13.10
Kl. 20:00
Tre sma

Billettpris

  • Ordinær 595,-

Visepop i strykeorkester-drakt med Tre Små Kinesere og Trondheimsolistene!

"Det er utrolig, men sant, men Tre Små Kinesere har aldri holdt egen konsert i Olavshallen. Vi gleder oss til å spille med Trondheimsolistene på laget i byens storstue. En sal vi tror vil kle oss godt."

- Ulf Risnes. Dette blir hjertemedisin, tør vi påstå. Forvent en helt spesiell konsertopplevelse når Trondheims bautaer i Tre Små Kinesere byr på et energisk samspill med byens egne Trondheimsolister.

Sett av fredag 13.oktober for en minnerik konsert i Olavshallens store sal. Konsertnyheten skjer i forkant av at Tre Små Kinesere slipper sitt album «Nærbilda av oss» 20. januar. Det nye albumet er bandets 13. studioalbum. "Vi ska lag nye sanga sammen og vi ska syng dem enda ber!" har vært et motto underveis i studio.

Det er over 30 år siden Tre Små Kinesere eksploderte inn på den norske musikkscenen i 1990 med debutalbumet "365 Fri". De sang seg rett inn i hjertene hos det norske folk med sin visepop; med sterke tekster og vakre melodier. Tekststrofer på trøndersk signert frontmann Ulf Risnes ble over natten nynnet over det ganske land. Bandet har vært innom flere stilarter og lydbilder opp siden sin sensasjonelle debut. Gode låter med fokus på tekst og innhold har imidlertid alltid vært varemerket.

Tre Små Kineseres unike låtkatalog inneholder materiale med status som nasjonale sangskatter. For sin andre plate `Luftpalass´ fikk Tre Små Kinesere Spellemannprisen i 1991. Tre år senere ble bandet tildelt Spellemann for sitt fjerde album; ´Hjertemedisin`.

Publikum får både nytt materiale og et gjenhør med kjente og kjære låter som `Klassebildet´, `Agnar Mykle´, `Hei Verden´, `Matbit´ og `365 Fri´.

For en kveld det skal bli!

Ekstern Arrangør: Trondheim Stage

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement