Kråkeslottet

en musikal om barn som ikke blir sett

tir. 25.04
tor. 27.04
Krakeslottet OH banner

Billettpris

  • Voksen 390,-
  • Barn 290,-

Hva skjer egentlig når de voksne blir mer opptatt av mobiltelefonen enn å lytte til barna sine? Har vi blitt så avhengige av det som skjer på skjermen at barna våre ikke får den oppmerksomheten de trenger?

I denne barnemusikalen blir vi kjent med Hauk, Fariha, Prinsessa, Tord Evil og deres nærmeste venner. Alle har rømt hjemmefra fordi de stadig må kjempe om foreldrenes oppmerksomhet. Rådville om hvordan de skal vinne foreldrenes interesse tilbake forviller de seg inn i en skog. Langt inne i skogen begynner de å bli redde for at de skal møte på det skumle monsteret, Grøftegreisen, og flere av dem kjenner på en snikende følelse av hjemmelengsel. Men så kommer Hauk på noe lurt; kanskje de kan overkomme redslene sine hvis de lærer seg å fly? For hvis de lærer seg å fly så må jo foreldrene begynne å se dem. Og hvis de blir sett av foreldrene sine så blir de trygge og glade igjen.

Men hvem skal egentlig lære dem å fly? Er det pingvinene Pelle, Ping og Winni eller den mystiske heksa Rosa Furiosa? Eller må det rett og slett et Kråkeslott til?

Aldersgrense for barnebillett er t.o.m. 16 år

Tekst: Gunnar Hauk Gjengset
Musikk: Ingrid Kindem
Koreografi: Henrikke Sølvberg Borgersen og Kari Wist Holmen
Tilrettelagt for Musikalfabrikken ved regissør Kari Wist Holmen

Ekstern arrangør: Musikalfabrikken

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement