Daniel Sloss - CAN'T

fre. 19.01
Kl. 19:30
Daniel sloss

Billettpris

  • Ordinær 485,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Gå ikke glipp av det helt nye showet til Skottlands internasjonale stand-up superstjerne - Daniel Sloss!

Han er kreditert for å ha forårsaket over 200 000 samlivsbrudd og 300 skilsmisser over hele verden med det beryktede og kritikerroste Netflix special showet “Jigsaw”. Nå tar den enormt suksessfulle stand-up komikeren med seg det flunkende nye showet sitt “CAN’T” til Olavshallen neste år. Dette er det tolvte solo-showet vi får fra skotten. Hans tidligere banebrytende og globale suksesser inkluderer “HUBRiS”, som kan skilte med å være verdens største solo stand-up turnéshow. Han troner som #1 på listen over de bestselgende komikerne for det meste av 2021 - for ikke å glemme “X”, som han turnerte non-stop med i 300 forestillinger i over 17 måneder, over hele verden.

“X”, en HBO Special som også kan streames i USA og Canada, er den første britiske stand-up special med britisk premiere på kino. Daniel debuterte også som forfatter med boken “Everyone You Hate is Going to Die”, som ble utgitt av Penguin Random House i 2021, og hans Netflix specials "DARK" og "Jigsaw" strømmes begge i 190 land, på 26 språk.

Vi er glade for å ønske Daniel med sitt tolvte solo-show velkommen til Olavshallen!

*Special guest KAI HUMPHRIES *

“Brilliantly dark.” -The Sunday Times

“Dirty, sweet and clever” -The New York Times

“Genuinly funny!” Time Out

Ekstern arrangør: A comic Soul

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement