No e D.D.E Jul Igjen

fre. 08.12
lør. 09.12
DDE jul 2019 nytt

Billettpris

  • Voksen/Barn 620,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

DDE er juletradisjon for små og store. ”No e D.D.E. Jul Igjen!” ble utgitt på CD første gang i 1999, og bestod av 13 nyskrevne norske julesanger. I årenes løp har blitt en nødvendig ingrediens i julefeiringa for veldig mange.

I 2008 fikk DDE også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både DDEs tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne DDE-låter.

Platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Stor og fin gut” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”. Og tradisjonen tro har DDE også i år med gjester på scenen. Lokale barnekor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til julekonsert.

DDE lover god julestemning, lun humor og ikke minst ord til ettertanke i denne trivelige førjulsstunda. Forestillinga er egnet for alle aldersgrupper.

Ekstern arrangør: Rai Rai Entertainment AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement