Orientalsk aften

Danseshow med orientalsk dans og folklore fra Nord-Afrika og Midtøsten

lør. 22.04
Kl. 19:00
Yael Zarca poster
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 310,-
  • Honnør 225,-
  • Student 225,-
  • Barn 225,-
  • Medlem 280,-

Kom og se på et fyrverkeri av et show, med orientalsk dans/magedans og folklore fra Nord-Afrika og Midtøsten! Her får du se profesjonelle og danseglade amatører i skjønn forening. Zagroutha forening for orientalsk dans i Trondheim har i over 20 år arrangert det de kaller vårens vakreste eventyr. På grunn av pandemien, har de ikke hatt show siden 2019, og de er nå igjen klare for å sjarmere publikum. Med fargerike og forseggjorte kostymer, elegante armbevegelser, finurlige kameler, intrikat hoftearbeid og ikke minst vakker musikk, er dette en eksplosjon av sanseinntrykk!

Årets gjestedanser er franske Yaël Zarca. En internasjonalt anerkjent orientalsk dansekunstner som regelmessig blir invitert til å holde kurs og opptre på internasjonale festivaler. Yaël har en personlig og raffinert stil som kombinerer tradisjon og modernitet.

Arrangementet er støttet av Trondheim Kommune.

Olavshallens Lille sal er tilrettelagt for handikappede med ledsager, med et begrenset antall plasser. Ledsagerbevis må kunne fremvises.

Ekstern arrangør: Zagroutha Forening for Orientalsk dans i Trondheim

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement