Squarepusher (UK)

ons. 10.05
Kl. 21:30
Lille sal 10 5 DJ jazz

Billettpris

  • Voksen 615,-

NB! KUN STÅPLASSER

Squarepusher (UK) - En superstjerne ankommer Trondheim

Siden 90-tallet har Tom "Squarepusher" Jenkinson rystet dansegulv over hele verden med sin komplekse og eksperimentelle drum'n'bass-musikk - med en tung progressiv jazzinnflytelse og en tendens til å flytte sjangergrenser langt forbi det vi vansligvis forbinder med begrepet "fusion".

Som en dyktig bassist og multi-instrumentalist, bygger mye av musikken rundt Jenkinsons fretless-bass akkompagnement og er en av de mer åpenbare tilknytningene til jazz. Hans første fullengder, Feed Me Weird Things fra 1996, var en svimlende blanding av superraske jungle-breaks, offbeat-melodier og instrumentelle arrangementer som minner om jazzfusjonspionerer som Mahavishnu Orchestra og Weather Report.

Resten er historie, og nå kommer historien til Trondheim!

Ekstern arrangør: JazzFest

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement