Iren Reppen - Terje Nilsen altså!

tir. 18.04
Kl. 20:00
Iren Reppen Terje Nilsen altsa

Billettpris

  • Voksen 450,-

Programmet til Jazzfest er komplett, og tradisjonen tro inviterer vi til konsert for å feire begivenheten.

Årets programslipp vies til en fersk konsertproduksjon som har gjort enorm suksess siden premieren i februar, og som nå går sin seiersgang gjennom landet. Terningkastene trillet seksere i full fart og i Yatzy-språket ble det fem like og full bonus umiddelbart.

Skuespiller Iren Reppen har hatt kjempesuksess med en rekke egne forestillinger og sammen med gitarist Håvar Langås Bendiksen og keyboardist Johannes Winther Farstad har hun nå dannet en trio til ære for deres felles store helt: Terje Nilsen.

Terje var den cooleste av de coole, fordi han levde som han gjorde, sang som han sang, skrev tekster om kjærlighetslengsel, om byen, om naturen, om damer og øl - og ikke minst om seg selv. Briljant gjort alt sammen. Med Iren Reppens formidlingsevne og Terje Nilsens låtskatt er utgangspunktet det aller beste for en superfin konsertopplevelse. Og vårt publikum kjenner jazzmusikeren Terje Nilsen veldig godt, han sto for åpningen av Jazzfest både i 2006 og i 2017, og det ble magiske opplevelser.

Løp og kjøp! Her blir det rift om billettene.

Ekstern arrangør: JazzFest

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement