akuSTIKK #10: Alf Wilhelm Lundberg Group

søn. 26.03
Kl. 18:00
Aku

Billettpris

  • Voksen 225,-
  • Student 125,-
  • Medlem 125,-

Alf Wilhelm Lundberg Group er et nystartet ensemble bestående av Lundberg på 8-strengs Brahms gitar, piano og komposisjoner i samspill med improviserende strykere med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim. Her kan vi forvente grenseløst samspill og musikalsk lek, heftige improvisasjoner fra eminente solister og ikke minst intrikate komposisjoner skreddersydd for Brahms gitar, piano og strykere!

Den nye konsertserien akuSTIKK ble startet i fjor for å feire gitarfestivalen Akustiske Landskap sitt 10-årsjubileum! I år arrangeres konsertserien i Olavshallen og på Antikvariatet. Årets første akuSTIKK blir dessuten i den nye korsalen i Olavshallen, hvor publikum kommer tett på utøverne i et rom med stor takhøyde og flott akustikk! Vi ser frem til en spennende konsert i grenseland mellom moderne jazz og klassisk musikk, og det er også mulig å nyte god mat og drikke fra Olavstorget under konserten!

Gaute Skrove - fiolin, Ellie Mäkelä - bratsj, Selma Edwards Granly - cello, Alf Wilhelm Lundberg - 8-strengs Brahms gitar & flygel

Ekstern arrangør: Acoustic Landscapes

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement