Maria Mena

søn. 10.12
Kl. 18:00
1920x1080px C

Billettpris

  • Ordinær 660,-
  • Dinner & a show 1300,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Maria Mena med dobbeltkonsert i Olavshallens store sal søndag 10. desember 2023! Helt siden gjennombruddet med ‘My Lullaby’ i 2002 har vi fått delta i hennes eventyrlige, musikalske reise. Maria Mena lever, skriver og synger fra hjertet. Tradisjonen tro besøker Maria Mena Trondheim og Olavshallen før jul. Hver gang får hennes livopptreden frem tårer, smil, latter og spontan applaus fra et rørt publikum i fullsatt sal.

Publikum og fans i alle aldre i hele Norge kjenner Maria Mena som åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper. Hun formidler en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Maria Mena har satt ord på det utenkelige og uutholdelige som mange føler, inkludert henne selv. Hun kan også være finurlig og morsom, og berører mange med både varme, smerte og humor i låter som ‘I don’t want to see you with her’ og ‘Just hold me’ for å nevne noen.

2023 blir et travelt år for Maria Mena. Ikke bare skal hun turnere, hun debuterer som skuespiller i ‘Furia’ sesong 2. I tillegg slipper hun nytt album ‘And then came you’. Maria Mena som liveartist byr på en hitparade få artister i Norge, om noen, er i nærheten av! Det blir to forestillinger i Olavshallen denne søndagen: kl. 18.00 og klokka 21.00. Sikre deg billett tidlig! Maria Mena live er en etterspurt og unik konsertopplevelse.

Velkommen!

Ekstern arrangør: Trondheim Stage og Live Nation

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement