Cella mi

ET MUSIKKTEATER FRA INNSIDEN AV HJERNEN

lør. 30.09
søn. 01.10
Cella mi Large 1

Billettpris

  • Ordinær 375,-
  • Student 175,-
  • Barn/Ungdom opp til 19 år 175,-

ET MUSIKKTEATER FRA INNSIDEN AV HJERNEN En tøffing ramler. Slår hull i hodet og havner på sykehuset. Nå er det opp til Grid Nobel og de andre hjernecellene. Greier de å jobbe sammen for å redde gutten?

"Cella Mi" er et musikkteater med fantastiske kostymer og scenografi for hele familien. Bli med inn i hodet til en gutt som faller av sykkelen og skader seg. Historien er gjenkjennelig og dramaet om hva som skjer i hjernen når vi skader oss er basert på siste nytt innen hjerneforskning! På scenen møter vi de ulike typene hjerneceller som synger om et spennende liv der inne mellom de to ørene våre. Noen celler dør, og noen våkner til liv. Greier de å jobbe sammen for å redde gutten?

Bertil Palmar Johansen har med sitt særegne tonespråk og karakteristiske stil har stått sentralt i Trondheims klassiske musikkmiljø i mange tiår og er kjent for fantasifull og variert musikk. Marit Nicolaysen (kjent fra bøkene om «Svein og rotta») garanterer et dramatisk hendelsesforløp, formidlet på en måte som vekker nysgjerrighet, forundring og latter. Begge kunstnerne har ved flere anledninger hatt et godt samarbeid med May-Britt Moser og Edvard Moser og deres hjerneforskning ved Kavli instituttet i Trondheim (NTNU). Dermed er dette samarbeidet det beste utgangspunkt for en kunstnerisk formidling av fortellingen om hjernecellene.

Forestillingen passer for voksne, ungdom og barn fra ca. 9 år.

Medvirkende: Komponist: Bertil Palmar Johansen, Librettist: Marit Nicolaysen, Dirigent: Eva Holm Foosnæs, Regissør: Marit Grytnes Dullaert

Scenograf: Anne Spets/Lars Eggen, Kostymedesigner: Anne Spets, Maskedesigner: Maren Togstad, Orkester: Fylkesmusikerne i Trøndelag. Koreografi: Karianna Sommerro, Dirigent Operaskolen: Anne Kleivset

Roller: Kommandant A: Håvard Stensvold, bassbaryton - Kommandant B: Torstein Fosmo, tenor - Kommandant C: Siv Misund, mezzosopran -

Hjerneceller: solister/kor fra Operaskolen og NTNU Institutt for musikk

Ekstern arrangør: KamFest - Fargespill Trondheim

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement