akuSTIKK#13: Jørgen Skogmo - klassisk gitar

søn. 04.06
Kl. 18:00
AKU farger

Billettpris

  • Ordinær 200,-
  • Student 100,-

Jørgen Skogmo er frilans musiker og jobber jevnlig med tidligmusikk-ensembler og dirigenter inn- og utland, blant andre John Eliot Gardiner og hans English Baroque Soloists , Orchestra of the Age of Enlightenment og Sir Roger Norrington. Dirigert av Sir Simon Rattle har Jørgen spilt for – under BBCs Promenadekonserter – en fullsatt Royal Albert Hall, han har akkompagnert solister som Placido Domingo i Madrids operahus «Teatro Real», og medvirket på plate-innspillinger som til eksempel Schoenbergs musikk med Londons Philharmonia Orchestra i Abbey Road Studios. I sin konsert fremfører Jørgen et program som er nært knyttet til det repertoaret som fikk ham til å bli så glad i instrumentet for 30 år siden. Her kan nevnes komponister som Tárrega og Sor. Han spiller på sin nylig anskaffede gitar av Simen Omang, spesialdesignet for et spill uten negler.

Jørgen Skogmo har også vunnet flere priser i klassiske gitar-konkurranser i utlandet for sitt eminente spill på klassisk gitar, vi gleder oss til en magisk konsert med en av Norges aller fremste gitarister i juni i den nye korsalen i Olavshallen hvor publikum kommer rett på artistene for en ekstra personlig og intim konsertopplevelse!

Ekstern arrangør: Akustiske landskap

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement