Ingrid Olava

tor. 09.11
Kl. 21:00
Olava

Billettpris

  • Ordinær 420,-

15 år etter sin debut, er Ingrid Olava nå tilbake med sitt mest personlige album noensinne: "Livets EP (eller sanger om folk som kommer og går)". Dette er et album som gir deg knyttneve i magen - og en god klem på samme tid.

Ingrid Olava har tatt en naturlig pause fra musikken i noen år, men hun har alltid hatt musikken i hjertet sitt. Nå har hun valgt å synge på norsk, og dette har gjort låtskrivingen mer personlig og direkte enn noen gang før. Det nye albumet er en direkte refleksjon av hennes livserfaringer, som både inkluderer tap av hennes mor og fødselen til hennes to barn.

Arrangør: Olavshallen og All Things Live

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement