Webber Gala

tir. 19.03
Kl. 20:00
Webber billed 24

Billettpris

  • Ordinær 764,-
  • Dinner & a show 1404,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Et show laget for å hedre en av de største musikalske komponistene i nyere tid

Opplev utdrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterverk som The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tar publikum med på en følelsesmessig berg-og-dalbane. Kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne, grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Webbers arbeid er fylt med et overflødighetshorn av menneskelige følelser, og musikken hans har rørt hjertene til publikum over hele verden. Andrew Lloyd Webber Gala bringer alle disse følelsene sammen i ett show. Webbers briljante musikk tolkes live av et stort og imponerende orkester. Publikum tas med på en musikalsk reise fylt med kjente toner, fargerike kostymer og formidable lysshow. En nytelse for både ører og øyne.

Ekstern arrangør: Showtime Concerts

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement