Julekonsert Secret Garden

man. 04.12
Kl. 20:00
SECRET GARDEN 23

Billettpris

  • Ordinær 615,-

Etter suksessen med sine to jule-turnèer i 2021 og 2022 ønsker Secret Garden også i 2023 å gjennomføre en juleturne i Norge.

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger.

–Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig, sier Rolf Løvland. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Til juleturneen har vi også som før alliert oss med den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim. Sammen fremfører de duetter og solosanger fra «Sacred Night», og også sanger fra Secret Gardens tidligere repertoar. Sangene får god plass, men også vår instrumentalmusikk er en viktig del av juleprogrammet.

– "Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse".

Ekstern arrangør: SkySkraper Artist

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement