Hipp, hepp sirkus!

tir. 06.06
fre. 09.06
Hipp Hepp Sirkus uten ekstra tekst Small

Billettpris

  • Ordinær 185,-
  • Barn/Ungdom opp til 19 år 135,-

20 år med sirkus i Kulturskolen!

20 år med latter, jubel og glede!

Vi inviterer til bursdagsfest med små og store sirkusartister på scenen. Du er ønsket som vår gjest, velkommen!

Trondheim Kulturskole er en av landets største kulturskoler med rundt 5400 elevplasser. I 2023 er det 50 år siden den kommunale musikkskolen ble opprettet, med banebrytende musikkopplæring for barn og unge. Gjennom et halvt århundre har skolen vokst og utviklet seg til Trondheim kulturskole, og utvidet fagområdene til visuell kunst, teater, dans, sirkus og film, i tillegg til musikk.

Trondheim kulturskole har siden starten hatt et utstrakt samarbeid med grunnskolen og utdanningsinstitusjonene, og med det frivillige og profesjonelle kulturlivet, til beste for vår mangfoldige elevgruppe. Kulturskolens tilknytning til korps og orkestre er nesten like gammel som den kommunale musikkskolen, og i de senere tiår har viktige tiltak som blant annet Fargespill og Kulturdag kommet til, som viktig del av kulturskolens virksomhet.

Kulturskolen feirer 50 år som kommunal kulturskole med en rekke konserter, forestillinger, utstillinger og arrangement over hele byen.

Ekstern arrangør: Trondheim Kulturskole

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement