Mikkey Dee With Friends

fre. 27.10
Kl. 20:00
Mikkey Dee Promo liggende

Billettpris

  • Ordinær 510,-

If you think you are too old to rock`n`roll…. Then you are!”

– Lemmy K., Motorhead.

Sitatet er Mikkey Dees favorittsitat av avdøde Lemmy, ikonisk frontfigur i Motörhead.

Han har levd rockestjerne-livet i elitedivisjon i over 30 år, svenske Mikkey Dee. Dee var i nærmere 25 år trommeslager i et av verdens mest legendariske rockeband – Motörhead. Bandet turnerte uavbrutt verden over og solgte millioner av album. Kort tid etter at Motörhead ble oppløst, ble Dee med i Scorpions hvor han har vært bandets faste trommis siden 2015.

I høst får fans og publikum i Trondheim møte en åpenhjertig, helhjertet, hardtslående Dee som generøst byr på seg selv når han legger ut på «egen turnè»; Mikkey Dee with Friends. Dee tar publikum med på en rocka reise der han spiller herlige Motörhead.-klassikere og byr på de beste backstage-historiene fra et fascinerende liv og en ellevill turnètilværelse. Og ja, dere, det blir mulighet til å stille Dee spørsmål på direkten.

Få med deg en unik stjernekveld på Olavshallen med Rock 'n' roll, gode historier når Mickey Dee besøker byen!

Aldersgrense 18 år

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement