Instamamma

tir. 07.11
ons. 08.11
Instamamma foto

Billettpris

  • Ordinær 410,-
  • Honnør 340,-
  • Student 310,-
  • Barn 310,-
  • Gruppe 310,-
  • Scenekort 310,-

Ekstern arrangør: Turneteatret i Trøndelag as

Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

En familiemusikal om #familielykke og en fasade som slår sprekker. Instamamma befinner seg i en lykkeboble helt i toppen av influensersirkuset. Hun er perfekt, og omgir seg med en aura av glamour og sponset lykke. Familien er viktige brikker for å skape det perfekte bildet og Instamamma må stadig rette på yngstejenta Sol for å få henne til å passe inn i det litt trange instagramkvadratet.

Det er rigget for et aldri så lite oppgjør mellom influenseren og datteren når Sols ønsker kolliderer med Instamammas grandiose planer om en sponset beautybursdag. Sol drømmer nemlig om en 9-årsdag med langpannekake, flasketuten peker på og et kjæledyr i gave. En helt vanlig bursdag?! – et rusk i Instamammas velsmurte forretningsmaskineri. Det er overhodet ikke noe for Instamammas følgere og dessuten, hvem gidder å sponse en vanlig bursdag? Med et humoristisk skråblikk gir Instamamma både barn og voksne anledning til å harselere over influensernes medievirkelighet. Hvor perfekt er egentlig livet når kameraene slås av? Og hva er viktigst for Instamamma; Sol eller følgerne? Forestillingen går rett inn i den pågående debatten om influenseres eksponering av egne barn i sosiale medier. Og når 9 av 10 av våre barn mellom 9-18 år er på sosiale medier angår problemstillingene oss alle.

Krediteringer

Manus og regi: Ida Høy, Musikk: Thomas Bye, Scenografi og kostymedesign: Jenny Hilmo Teig, Maskedesign: Jill Tonje Holter, Lysdesign: Simon Alvsvåg

Med: Trine Flinder Haraldsen, Evy Kasseth Røsten, Ingunn Beate Strige Øyen, Andreas Kosckinski Kvisgaard, Tore B. Granås,

Instamamma er utviklet i tett samarbeid med skuespillerensemblet ved Haugesund Teater 2022: Ane Skumsvoll, Henrik Bjelland, Thomas Bye og Mathilde Skarpsno. Sangtekster: Ane Skumsvoll

Instamamma hadde urpremiere ved Haugesund Teater 12.05.22. Produsert av Turnéteatret i Trøndelag, etter en avtale med: Teaterforlaget Songbird AS www.songbirdagency.no

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement