Egentid med @foreldrefella

Et helaftens standupshow om rot, bekkenbunnstrening og FAU

lør. 27.01
Kl. 20:00
Foreldrefella 2

Billettpris

  • Ordinær 390,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Endelig kommer det helaftens standupshowet; Egentid med @foreldrefella tilbake til Trondheim! Denne gang i Olavshallens Lille Sal. I årevis har @foreldrefella laget humor om foreldrelivet på Instagram, men nå har Kristin Nordvoll Mork endelig tatt fjaset sitt fra skjerm til scene;

Egentid er et helaftens standupshow om bekkenbunnstrening, FAU, skittentøy & rotehus. Med en overdose av sjølironi har Mork reist land og strand rundt om i Norge til fulle hus og stormende jubel! Egentid er en helaften spekket av hysteriske betraktninger over foreldrelivet, hverdagsrotet og kjønnsroller. EGENTID er et kvardagslivsnært standupshow til ære for alle kokker, sjåfører, hushjelper, administrerende direktører og alle som av og til føler seg som familiens litt slitne

Du vet du fortjener litt egentid! Skaff deg barnevakt og sikre deg billetter allerede nå!

Ekstern arrangør: @foreldrefella & Mork Media

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement