Andsnes spiller Rachmaninov

Trondheim Symfoniorkester & Opera

tor. 23.11
Kl. 19:30
23 47 Andsnes spiller Rachmaninov

Billettpris

  • Ordinær 490,-
  • Honnør 460,-
  • Student 225,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

- Mestermøte på klaviaturet!

Dirigent: Han-Na Chang
Solist, klaver: Leif Ove Andsnes

Verdensstjernen Leif Ove Andsnes vier kvelden til mesteren Rachmaninovs klaverkonsert nr. 3.

Klaverkonsert nr. 3 har fått rykte på seg som verdens vanskeligste og er pianistenes virkelig store styrkeprøve, et pianokonsertenes Mount Everest. Her er solisten virkelig i fokus og spiller så å si non stop gjennom hele konserten (ca. 30 000 toner på 45 minutter!). Men selv om konserten er teknisk utfordrende er den også følsom, varm og melodiøs. Den lokker publikum med seg inn i en verden av sammenvevde melodilinjer som vokser seg stadig mer mystiske, komplekse og vidunderlige.

Racmaninovs Symfoni nr. 2 er et storstilt og frodig verk der han virkelig har fått symfoni-formen under huden. Den er en nesten uuttømmelig kilde av nydelige melodiøse temaer. I følge Rachmaninov selv komponerte han for å få uttrykt sine følelser, og denne symfonien er ikke bare mørk og melankolsk (som han hadde rykte på seg for å være), men også varm og mykt drømmende.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement