Love Actually in Concert

Trondheim Symfoniorkester & Opera

ons. 29.11
tor. 30.11
Love Actually FB 1200x628px

Billettpris

  • Ordinær 685,-
  • Honnør 685,-
  • Student 480,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

– "Love Actually" i full symfoniorkesterskrud gir oss julestemninga

Dirigent: Julian Bigg

"But the truth is, I'm in love and there's nothing I can do about it."

Love Actually tok verden med storm da den kom i 2003, og har i ettertid for mange blitt en like selvfølgelig del av førjulsstrida og jula som It’s a Wonderful Life, Grevinnen og Hovmesteren og Tre nøtter til Askepott. Gjør deg klar for å heve nivået flere hakk til en flott opplevelse i Olavshallen med filmen på kinolerret og ikke minst et helt symfoniorkester i storform på scenen!

Love Actually foregår i London i desember, og vi møter forskjellige mennesker som på godt og vondt strever med kjærlighet og forelskelse i ti separate historier som veves sammen. Her er den nyvalgte statsministeren, sandwichbudet, forfatteren og den avdankede rockestjernen.

Felles for dem alle er at de har tatt noen sjanser og mye står på spill. Dette resulterer i en rekke morsomme, men også tårevåte situasjoner med mye følelser og drama. Som de fleste av oss kan nikke gjenkjennende til, fra den heseblesende lykkerus til den totale ydmykelse...

Gled deg til å møte blant andre Emma Thompson, Alan Rickman, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth og Hugh Grant på lerretet i Olavshallen og å få høre filmmusikken spilt live av Trondheim Symfoniorkester & Opera.

Skotske Craig Armstrong står bak originalmusikken til Love Actually. Han har skrevet musikk til en lang rekke filmer; Romeo + Juliet, The Bone Collector, Moulin Rouge, The Quiet American, Ray, The Incredible Hulk og World Trade Center, og temaer til James Bond, Batman og Mission Impossible. Han har mottatt blant annet BAFTA og Golden Globe for Rome + Juliet, Moulin Rouge og Ray.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement