Putti Plutti Pott

tir. 19.12
ons. 20.12
Putti nytt 2022

Billettpris

  • Voksen/Barn 465,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger.

Du vil igjen få møte Petter, Caroline og Onkel Per, sammen med alle de andre som utgjør dette stemningsfulle stykke, skrevet av Per Asplin. For mange blir det ingen skikkelig julestemning uten sangene og historien om den lille nisseguttens reise med Julenissens trylleskjegg! Historien begynte som bok, og den ble snart spilt inn både på plate og som tv-serie. I 1987 ble historien skrevet om og utvidet til denne musikkdramatiske versjonen.

Det har gjennom årene vært en rekke kjente og flinke skuespillere i de forskjellige rollene, og Per Asplin spilte selv rollen som Onkel Per frem til sin død. Asplin valgte Knut Morten Damm som sin etterfølger, og han gjør en fabelaktig jobb. Best av alt er allikevel at Julenissen hvert eneste år, spilles av selveste Julenissen!

Ekstern arrangør: Troll Production AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement