The hits of Bruce Springsteen

Namsos Allstar

tor. 05.10
Kl. 18:30
Namsos allstars

Billettpris

  • Ordinær 490,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Namsos Allstar er et overskuddsprosjekt med musikere fra D.D.E., Sambandet, Terje Tysland band, Grannes, samt «minste blad» Brøndbo. Torsdag 5. oktober 2023 gjester bandet Olavshallen med konserten «The hits of Bruce Springsteen»!

Artistene har gjennom årene spilt sammen i ulike sammensetninger, før de etter hvert ble til Namsos Allstar. Et vanligvis bredt norskspråklig reportoar, er for anledningen byttet ut med ungdomstidas lydspor. «The hits of Bruce Springsteen» er en hyllest til sjefen sjøl, en upretansiøs forestilling med høy trivselsfaktor, allsang og fantastiske låter: «The River», «Born to run», «Thougher than the rest», «Human Touch”. Selvsagte er også «Hungry Heart», «Thunder Road» og «Born in the USA». Her er det mer et spørsmål om å begrense utvalget!

Namsos Allstar er: Thomas Brøndbo- vokal, Ronny Grannes (Grannes),- vokal, gitarer, Eskil Brøndbo (D.D.E.), trommer/perc., Egil Furre - saxofon, Eirik Engan - (Grannes), trommer/perc., Terje Tranaas (Åge & Sambandet) - keyboard, Eivind Berre (D.D.E.) - bass, Daniel Viken (D.D.E./Terje Tysland Band) - gitarer, Terje Grande (Grannes/Terje Tysland Band) - keyboard

Ekstern arrangør: The hits of Bruce Springsteen

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement