Hanne Boel

ons. 07.02
Kl. 20:00
Hanne Boel

Billettpris

  • Ordinær 635,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

I starten av 2024 slipper Hanne Boel nytt album og legger ut på Skandinavia-turne som tar turen til Olavshallen onsdag 7.februar!

Etter en årrekke der Hanne Boel har dykket dypt ned i sin akustiske trio med to gitarister og et rolig uttrykk, skrur hun nå opp armbevegelsene litt ved å utvide trioen med noen få musikere, blant annet en trommeslager/perkusjonist og en pianist/trompetist.

Det nye albumet med 10 låter gjenspeiler nettopp den nye trio+ hvor repertoaret består både av nye låter, tolkninger av Hannes eldre sanger og tolkninger av andres sanger. Den første singelen slipppes høsten 2023.

Det legges fortsatt vekt på inderlighet, groove, sterke kor og Hannes stemme i sentrum. Låtene blir et bredt utvalg av kjente låter fra 80- og 90-tallet blandet med nye låter og nytolkninger av Hannes favorittlåter fra det nære inderlige til det litt groovy og bluesy.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement