Jul med No. 4

lør. 11.11
Kl. 20:00
No 4 bilde

Billettpris

  • Ordinær 535,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Det elskede Oslobandet No. 4 har alltid hatt et nært forhold til julen. Av og til ambivalent, javisst, men julen og julemusikken har stått Emilie, Julia og Ingeborgs hjerte nært. Derfor har de gitt ut en egenskrevet julelåt hvert år siden bandets oppstart, og også spilt inn en juleplate med tidligmusikk-ensemblet Barokkanerne. 9 låter har det blitt - én hvert år bandet har eksistert.

Men No. 4 har aldri reist på juleturné - ikke før nå. For første gang vies en hel kveld til alle julelåtene, “Vi blir hjemme”, “Hvis det var meg” og “God jul igjen” - og kanskje det blir plass til annet materiale også? No. 4 inviterer til førjulsstemning i noen av landets fineste konsertsaler.

Vel møtt til julekonserter! Ikke sov - kanskje blir det 9 år til neste gang..

Ekstern arrangør: ACT Agency AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement