Thomas Brøndbo

Heim et annet sted på jord

tor. 21.12
Kl. 19:30
Thomas Brondbo

Billettpris

  • Ordinær 460,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Bare slapp av, for Thomas Brøndbo skal på juleturne i år også. Og med seg har han selvfølgelig musikere av ypperste klasse. I år er også fantastiske Ingrid Lingaas Fossum med. Hun trakterer Langeleik og gitar. Hun vil tilføre julekonserten en ny dimensjon. Også i år inngår Thomas et samarbeid med Sjømannskirken. Historien bak samarbeidet strekker seg tilbake til 2018 da låta «Heim et annet sted på jord», ble utgitt. Denne sangen formidler noe av det Sjømannskirken ønsker å være for mennesker i utlandet; Et hjem langt hjemmefra og en trygg havn. Derfor har den også blitt en hyllestsang til organisasjonen som skaper sosiale, kulturelle og kirkelige møteplasser der folk er.

Det å komme heim til jul er jo det mye av jula handler om, og sjømannskirkene rundt omkring i verden er og blir et hjem for veldig mange, uansett hvem du er, hvordan du ser ut, hva du er og hvordan du har det. «Heim et annet sted på jord» heter også turneen og Thomas er stolt over at Sjømannskirken blir med på årets juleturné.

Thomas har med seg Terje Tranaas på keyboard - Eirik Øien på bass/kor - Stig Hollup på gitar - Ingrid Lingaas Fossum på langeleik/kor.

Ekstern arrangør: Thomas Brøndbo AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement