Julestemning

lør. 02.12
ons. 20.12
Foto julestemning 2023

Billettpris

  • Voksen/Barn 380,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

I straks 30 år har barn og familier strømmet til Olavshallen i desember for å oppleve denne trivelige og småbarnsvennlige førjulsperlen av en musikkteaterforestilling. Julestemning har for tusenvis av familier etablert seg som en like naturlig del av juleforberedelsene som å henge opp julenek og pynte juletreet – for mange blir julen ikke helt den samme uten Julestemning!

Julestemning henvender seg til hjertet av den norske folkesjela, og går rett inn i kjernen av den norske folketroen. For selvfølgelig finnes julenissen – både han som bor på Nordpolen, han som bor i skogen og han som bor i fjøset! Det gjelder bare å åpne for barnet i hjertet sitt og tro på nissen, og vipps! er han der før du vet ordet av det. I forestillingen møter vi barna Tor og Helle som hogger juletre, lager julepynt og setter ut grøt til nissen. For de gleder seg så veldig til jul! Og så, som på magisk vis, møter de selvfølgelig nissene, og forviklinger og humor følger...

Forestillingen spilles av to team.

Manus: Jarle Berg og Bynesgutan teaterlag, Musikk: Jarle Berg og Endre Fladvad

Regi: Egil Johansen, Koreograf: Rebecka Lange, Musikere: Endre Fladvad, Kjell Ekle og Ole-Andreas Norum

Produsent: Musikalfabrikken

Ekstern arrangør: Musikalfabrikken

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement