Rasmus Wold – Gutt (32)

- om etableringsfasen og manglende tilbud på voksenkurs i kommunen

fre. 03.05
lør. 04.05
Rasmus wold bilde

Billettpris

  • Ordinær 425,-
  • Student 350,-
  • Gruppe 475,-
  • Dinner & a show 1095,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant


Hva gjør du når alle vennene dine plutselig får barn, gifter seg, kan skifte dekk på bilen og har oversikt over regnskap, membran og uketall? For Rasmus Wold er svaret enkelt – han lager et standupshow.

Gutt (32) er oppfølgeren til debutshowet Sportsidiot, som gikk sin seiersgang på Latter og etablerte Rasmus som en av landets fremste standupkomikere. Denne gangen spinner han rundt det vanskelige med å bli voksen og alt man er nødt til å forholde seg til i kraft av å bli eldre. Med Rasmus sitt unike blikk og evne til å finne vitser over alt, er vi sikre på at dette blir et hysterisk morsomt show som de aller fleste vil kunne kjenne seg igjen i. Enten du er 32 år, har vært 32 år eller skal bli 32 år.

Rasmus Wold er en komiker som allerede er godt etablert i standup-miljøet. Han har masse erfaring fra TV / radio og nyter stor suksess med den populære podkasten Topp 3, som medprogramleder sammen med Mads Hansen. I tillegg ble han også nominert til den anerkjente Stå Opp-prisen i 2019.

Vi gleder oss til enda et soloshow med den fantastiske Rasmus Wold!

Et standupshow av og med Rasmus Wold om etableringsfasen og manglende tilbud på voksenkurs i kommunen.
Regi: Vemund Vik

Ekstern arrangør: Stand up Norge AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement