Eyolf Dale Trio

lør. 11.05
Kl. 15:00
Eyolf dale

Billettpris

  • Ordinær 390,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

For første gang i Trondheim får vi høre pianist Eyolf Dale med egen trio!

Mange av de største jazzpianistene har gjort noe av sitt fineste arbeid i små format: Bill Evans, Keith Jarrett og Brad Mehldau har alle hatt legendariske trioer, og nå har en av de fremste norske pianistene de siste årene også en! Eyolf Dale har tatt med seg rytmeseksjonen fra Wolf Valley-bandet og satt sammen et trespann av musikere i det absolutte toppsjiktet.

Trommeslageren Audun Kleive er intet mindre enn en legende i norsk jazzhistorie. Med nærmere to hundre utgivelser bak seg, utallige turneer i inn- og utland, og en formidabel evne til improvisert samspill, har han markert seg som en inspirasjonskilde for flere generasjoner unge musikere. Bassisten Per Zanussi har siden sent 90-tall markert seg som en høyst original og søkende musiker og komponist, og er viden kjent for sine egne band og orkestre.

I 2021 kom plata BEING, et særs lyrisk og sjelfullt album i skjæringspunktet mellom jazz og klassisk, som falt i smak både hos publikum og musikkpressen. Oppfølgerplaten The Wayfarers har allerede rukket å høste strålende kritikker i inn og utland, og vi kan glede oss til samspill i verdensklasse!

Eyolf Dale – piano
Per Zanussi – bass
Audun Kleive - trommer

Foto: Per Schorn

Ekstern arrangør: Jazzfest

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement