deLillos & TSO suser avgårde

Trondheim Symfoniorkester og Opera

tor. 13.06
Kl. 20:00
24 24 De Lillos 2023 10 31 121816 alxk

Billettpris

  • Ordinær 580,-
  • Student 470,-
  • Dinner & a show 1215,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

- og gir oss en smak av honning!

Hvordan vil det låte når et av Norges mest legendariske rockeband får følge av smektende strykere, trillende treblås, mektig messing og et helt arsenal av pauker og tamtam? Svaret får du neste sommer når deLillos og TSO suser avgårde, tøffer seg i pysjamas og svever over byen i vill samklang og med voldsomt trøkk!

deLillos har i nesten 40 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold. deLillos viser med sitt siste album, Evige dager, at de fortsatt er vitale og viktige, og albumet mottok strålende anmeldelser når det kom ut i januar 2022.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement