BMI - VERDENS BESTE SHOW 2

lør. 19.10
Kl. 19:00
BMI

Billettpris

  • Ordinær 595,-
  • Student 460,-
  • Gruppe 570,-
  • Dinner & a show 1230,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

BMI er endelig tilbake med oppfølgeren til Verdens Beste Show - Verdens Beste Show 2!

Da de showdebuterte i 2019 viste BMI – som vanligvis driver med improvisasjon – at de er minst like morsomme når de forbereder seg. Forestillingen ble sett av over 10.000 mennesker og er av mange beskrevet som det morsomste som noensinne har blitt spilt på en humorscene. Siden den gang har herrene i BMI briljert med sin strålende humor på både scene, i TV og radio.

Christian Mikkelsen dukker stadig vekk opp i nye humorsuksesser i NRK-universet, og i kult-hit’en Småfysen fikk han skinne sammen med Emil Lystvedt Berntsen. Olav Svarstad Haugland har fått sin egen stjerne i rocke-Norge gjennom programlederrollen i Stå Opp på Radio Rock. Men det er når de er sammen at de er aller best – faktisk verdens beste.

Da denne forestillingen hadde premiere på Latter i Oslo var publikum over seg av begeistring, superlativer som «nytenkende», «innovativt», «uforutsigbart», «lekent», «fantastisk», «energisk», «enestående» haglet, og anmelderne stilte seg villig bak dette.

Ekstern arrangør: Stand up Norge AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement