Ole Ivars - Avslutningskonsert

- "Takk for alle fine år"

søn. 14.04
Kl. 18:00
60 ars jubileum Ole Ivars Blikkfang Presentasjon

Billettpris

  • Ordinær 590,-
  • Dinner & a show 1225,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Takk for alle fine år - eventyret Ole Ivars er snart over.

Det var en gang et band som tok navnet Ole Ivars. Den musikkinteresserte guttegjengen fra områdene omkring Hamar, starta i 1964, og siden har bandet utvikla seg til å bli det mestselgende, det mest meritterte og det mest etterspurte bandet i Norge.

Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre i flere land, og er i dag mye mer enn et danseband. De har spilt mest for folk som danser, men i løpet av sine 60 år på veien, har de også gitt folket konserter og show i både kulturhus og konserthus. Ole Ivars har vært med på mye spennende. De har jubilert i Vikingskipet på Hamar flere ganger, med tusenvis av elleville fans. På nittitallet var de med på alle de uforglemmelige Dansegallacruisene med S/S Norway i Karibia, og i Europa. Ole Ivars var også førstevalget blant danseband da Den Norske Opera & Ballett feira åpningen av det unike elegante Operabygget i Oslo. Bandet har har også spilt til dans og underholdning med kongelige i salen ved flere anledninger. Allikevel, nå som Ole Ivars er inne i sitt 60‘ende år som band, er det først og fremst helt vanlige folk de vil takke for sin suksess og eksistens.

Det har blitt 37 studioalbum fra bandets spede begynnelse fram til i dag, og de har spilt inn nær 600 låter! Bandet har mottatt flere titalls Gull- og Platina-trofeer. Tidligere var det kun moderlandet som var nedslagsfeltet, men i de siste åra har Ole Ivars hatt stor suksess i Sverige også, der de flere ganger har fått stor oppmerksomhet på riksdekkende radio og TV. I den forbindelse nevner bandmedlemmene med stolthet gulltrofeet de mottok for noen år siden, for stort salg i vårt kjære naboland av albumet Ole Ivars 40 Beste. Dette albumet har for øvrig solgt til Platina i Norge. Med konserten TAKK FOR ALLE FINE ÅR, vil Ole Ivars vil for siste gang gi publikum gleden av å høre dem i kulturhus, konserthus og fra andre populære scener. De lover et variert utvalg fra innspillingene sine. De største hitene blir selvfølgelig servert, samt noen låter de selv liker godt.

TAKK FOR ALLE FINE ÅR er en velment takk til alle de som har møtt opp og stilt opp for dem langs deres lange vei i musikkens tjeneste.

OLE IVARS har sanket inn hele åtte Spellemannpriser, inkludert den gjeveste av alle; ÅRETS SPELLEMANN (1999). Hele 12 ganger har de blitt nominert siden kategorien danseband ble oppretta i 1996. De har også opptrådt i det TV-sendte Spellemann-showet flere ganger, senest i 2018.

Bandets bassist og låtskriver, William Kristoffersen, mottok i 2009 Kongens fortjenstmedalje for det betydelige antall låter han har skrevet. Kongen av Campingplassen, Nei, så tjukk du har blitt, En får væra som en er, Jag trodde änglarna fanns og Kalle med fela er noen av de låtene Ole Ivars har hatt suksess med. I 2023 mottok han Alf Prøysens Ærespris.

Flere av de gamle hitene fra 60-tallet er også på plass i showkonserten!

I sitt avslutningsår består Ole Ivars av:

Ole Ødegård - starta bandet og trakterer fremdeles sine tangentinstrumenter.
Arne Willy Foss - den andre fra originalbesetningen. Han er en glimrende multimusikant som spiller både klarinett, fløyte og alle saksofoner. Han er også solist på flere titalls låter.
William Kristoffersen - bassist, en av vokalistene, primus motor og bandets låtskriver. Fra han starta i 1983 har nærmere tre hundre av hans sanger og låter blitt innspilt på tjuefem forskjellige studioalbum med bandet.
Morten Nyhus - spiller trommer. Han har også vært produsent og tekniker på de fleste Ole Ivars-albumene, fra 1989.
Bjørn Elvestad - den andre multimusikanten i bandet. Han starta i 1996, og spiller gitarer, trekkspill, steel-gitar, fele, keyboards, samt at han er korist. Bjørn er også solist på mange låter, der han anvender instrumentene han trakterer.
Espen Hagen Olsen - hovedvokalist, og som også spiller gitar.

Arrangør: Olavshallen AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement