Poor Things

Fra Yorgos Lanthimos, regissøren av The Favourite og The Lobster, kommer en utrolig fortelling om kjærlighet, oppdagelse og vitenskapelig dristighet – nominert til hele 11 Oscars!

tir. 27.02
lør. 02.03
Poor Things You Tube

Billettpris

  • Ordinær 120,-
  • Student 90,-
  • Honnør 90,-
  • Filmklubb-medlem 90,-

Fra Yorgos Lanthimos, regissøren av The Favourite og The Lobster, kommer en utrolig fortelling om kjærlighet, oppdagelse og vitenskapelig dristighet – nominert til hele 11 Oscars!

Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Fra Yorgos Lanthimos, regissøren av The Favourite og The Lobster, kommer en utrolig fortelling om kjærlighet, oppdagelse og vitenskapelig dristighet - nominert til hele 11 Oscars!

Poor Things er en utrolig fortelling om utviklingen til den unge kvinnen Bella Baxter som er brakt tilbake til liv av den eksentriske og geniale vitenskapsmannen Dr. Godwin Baxter.

Bella er ivrig etter å lære og utforske verden, og nysgjerrigheten hennes fører henne ut på en reise sammen med Duncan Wedderburn, en sleip og utsvevende advokat. Frigjort fra sosiale konstruksjoner og fordommer, navigerer Bella seg gjennom livet og står etter hvert støtt i sine verdier om likestilling og frihet.

Filmen vant den prestisjetunge Gulløven på filmfestivalen i Venezia i september og ble i januar tildelt Golden Globe for beste film (musikal eller komedie) og beste kvinnelige hovedrolle (musikal eller komedie) til Emma Stone.

Nylig mottok filmen utrolige 11 Oscarnominasjoner, inkludert for beste film, regi, manus, kvinnelige hovedrolle, mannlige birolle, foto m.m.

Dette blir en unik mulighet til å se Poor Things på analog 35mm film!

Poor Things USA 2023
Regi Yorgos Lanthimos
2t 21m 35mm Engelsk tale, utekstet
Aldersgrense 15 år

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement