Karin Krog med Bjørn Alterhaug kvartett

Samspill over fire tiår

fre. 10.05
Kl. 13:00
Karin Krog
Foto: Vidar Ruud

Billettpris

  • Ordinær 390,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

KARIN KROG MED BJØRN ALTERHAUG KVARTETT

Samspill over fire tiår.

Vår alles kjære Karin Krog har gjennom en lang karriere i både inn- og utland posisjonert seg som en av våre fremste nasjonalskatter innen vokaljazz. Hun har fra 1960 tallet og til i dag vært en av de fremste representantene for jazz i Norge og for norsk jazz internasjonalt. At Karin kommer til Trondheim Jazzfestival i år er intet mindre enn en begivenhet.

Samarbeidet med Bjørn Alterhaug startet i Trondheim allerede i 1967 og har gjennom flere årtier gitt oss musikkopplevelser fra øverste hylle! Albumet "Oslo Calling" med The Meantimes - Vigleik Storaas, Tom Olstad, Bjørn Alterhaug - ble utgitt på Karins eget selskap: Meantime Records i 2008, og er klingende resultat av et musikalsk samarbeid som har vart i over 40 år.

Med et bandmedlem fra midten av 20-årene, saxofonisten Erlend Vangen Kongtorp til Karin Krog, i midten av 80-årene, kan dette trygt kalles et generasjonsmøte som viderefører det beste i jazztradisjonen. Som Bjørn selv skriver: «Tradisjon skal være noe generøst: Det betyr å gi videre.»

Karin Krog – vokal, Bjørn Alterhaug – bass, Vigleik Storaas – piano, Tom Olstad - trommer, Erlend Vangen Kongtorp – saxofon

Ekstern arrangør: Jazzfest

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement