All of Us Strangers

ons. 19.06
tor. 27.06
All of us Stranger5 1 scaled

Billettpris

  • Ordniær 120,-
  • Student 90,-
  • Honnør 90,-
  • Filmklubbmedlem 90,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Den middelaldrende Adam arbeider med et manus inspirert av sine foreldre som døde i en bilulykke da han var 12, men depresjonen er i ferd med å feste grepet om ham. Det hjelper ikke at han er bosatt i en stor og dyster boligblokk i London, hvor det tilsynelatende kun bor ett annet menneske, nemlig den tilsvarende innesluttede Harry. Etter å ha møtt hverandres blikk i gangen ved en rekke anledninger, kommer de to mennene en dag i snakk. Praten utvikler seg etter hvert til et forhold, og det er på dette tidspunktet Adam får et innfall om å besøke barndomshjemmet i forstaden, hvor han til sin store forbløffelse finner sin far og mor i live, like gamle som de var den dagen de døde.

Andrew Haigh slo igjennom med de moderne klassikerne Weekend (2011) og 45 år (2015), men denne overnaturlige kjærlighetshistorien er kanskje hans beste film til nå. All of Us Strangers er et klokt, vakkert og eksepsjonelt velspilt fantasydrama med Andrew Scott og Paul Mescal som briljerer i hovedrollene. (Omtale: BIFF)

All of Us Strangers (Andrew Haigh, Storbritannia/USA 2023)
1t 45m - Engelsk tale, norsk tekst - Aldersgrense 12 år

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement