Kjøp gavekort
Mikrofon
RM 3004 copy

Covid-19

Gjennomføring og restriksjoner

Regjeringens pressekonferanse torsdag 14. januar gir oss mulighet til å spille for 200 personer i begge våre saler, MEN vi venter på avklaring fra våre arrangører og artister på om de vil gjennomføre med 50 eller om forestillingene må avlyses. Når vi har noe å fortelle legges info på landingssiden for arrangementet.

HVA BETYR DETTE FOR DEG MED BILLETT?
Det betyr at du vil få en e-post fra oss (sjekk spam/søppelpost) om hva som skjer så snart vi har noe å fortelle.

Status pr 17.01:
Avlyst/flyttet og e-post sendt:
Hakkebakkeskogen - flyttet til 26. april
Mikael Wiehe - flyttet til 14. september
12 gode råd - flyttes til 10. september
Bellamy Brothers - flyttet til 8. februar 2023
Dr. Hook - flyttet til 27. september 22
Mia Tørnblom - flyttet til 9. juni 22

Vi ber dere om å vennligst følge med i våre kanaler:

- Facebook, Instagram, e-post/nyhetsbrev og nettside.

Takk for forståelse og tålmodighet!


FAQ - Ofte stilte spørsmål

  • Covid-19
  • Vi har stor forståelse for at vårt publikum ønsker svar med en gang! Vi jobber på spreng med artistene og management for å finne løsninger, trekke ut lister og telle besøkende for ikke å gå over antallet vi har lov å ha i salen. Vi legger ut informasjon her, på landingsside til hver konsert og på forsiden under «Hva skjer nå?»

  • Hvis arrangementet blir avlyst får du pengene igjen (eks gebyr). Du får en e-post med informasjon om dette (sjekk spam/søppelpost!).

  • De første 50 som kjøpte billett får komme. Resten får sine billetter refundert.

  • Det tar lang tid og er svært arbeidskrevende å ta kontakt med alle billettkjøpere. Vi har solgt 20 000 billetter før jul fordelt på 29 forestillinger og alle skal ha, gjerne ulik og tilpasset informasjon. Vi har vår faste stab som jobber med dette. Vi estimerer ca seks uker før du har pengene på konto.

  • Fordi det ikke er Olavshallen sitt gebyr. Gebyret går til å vår billettleverandør, Eventim, og er et grunnlag for deres økonomi og eksistens.

  • Nei, dessverre. Vi er veldig lei oss, men det er ingen kompensasjonsordninger som dekker refusjon pga korona. Billettinntektene går i sin helhet til artistene. Du må gjerne gi bort eller selge billetten din. I så fall står du selv ansvarlig for å varsle kjøper om det skulle oppstå smitte.

  • Regjeringen har ikke kommet med klare refunderingsregler for avlysning. De legger veldig klart tilrette for å gjennomføre med 50 personer i salen og vil, etter det vi vet nå, ikke kompensere ved avlysning. Det vil si at ingen artister eller underleverandører får lønn og betalte oppdrag om det blir avlyst.

    Olavshallen leier ut sine saler og er i siste instans ikke den som bestemmer om artisten skal avlyse. Det bestemmer artisten/managementet selv.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

To ganger i mnd sender vi informasjon om stort og smått som skjer hos oss. Ofte kjører vi eksklusive forsalg som bare du som abonnent har tilgang til. Velg kategori, så er du sikker på å få tilpasset informasjon!
Kategorier