Trass U18

Trass - konserter for deg under 18

Amanda-Delara-press1-Herrmann-1280jpg.jpg#asset:254900

Konserter for deg under 18 år! La de unge i huset oppdage gleden ved live musikk i et trygt og rusfritt miljø!

Trass U18 er et samarbeid mellom Olavshallen, Kimen kulturhus, Kultursenteret ISAK og Carbon Fritidsklubb og er vår nye satsning på konserter for ungdom mellom 15 og 18 år. Ideen stammer fra vårt eget publikum og utallige henvendelser fra ungdom som syns det mangler et tilbud for de. Vi ønsker å bidra til at ny, norsk musikk av høy kvalitet gjøres tilgjengelig for alle og vi ønsker å utvike kompetanse på det å arrangere konserter, booke og gjøre promotering. Dette er det vårt eget Ungdomsråd som hjelper oss med. Hvem vet bedre hva ungdom hører på enn ungdommen selv?

Vi ønsker at ungdom, som er vårt framtidige publikum, skal oppleve konserter av like høy kvalitet og like stor bredde som voksne Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Konsertserien Trass U18 skal være en trygg, men spennende og artig, arena for unge under 18 år. Alle konserter har fri eller øvre aldersgrense, det serveres aldri alkohol på disse arrangementene, vi setter inn ekstra vakthold, konsertbillettene er rimelige og starttidspunktet er tidligere enn normalt. Konserten spilles på flatt gulv i Lille sal. Få mer informasjon om konserten og vår nye konsertserie Trass U18 på https://www.facebook.com/Trassu18

Første artist i konsertserien Trass U18 var Cezinando! Han var i Olavshallen, Lille sal, onsdag 24. mai. KONSERTEN VAR UTSOLGT! Neste konsert er Amanda Delara 25. og 26. januar!