Under 18

Konserter for deg under 18

Konserter for deg under 18 år! La de unge i huset oppdage gleden ved live musikk i et trygt og rusfritt miljø!

TRONDHEIM CALLING 2019 - GRATIS KONSERTER

Tid: Lørdag 2. feb kl 18-20.30

I samarbeid med Trondheim Calling byr vi på en konsertkveld for ungdom under 18 år i Lille Sal med noen av Norges beste rappere.

Jaa9 har sammen med sin faste makker OnklP vært en premissleverandør i norsk hiphop siden oppstarten tidlig på 2000-tallet. Nå er han klar med sin første soloplate og legger ut på veien på egen hånd. Linni er best kjent som en av Yoguttene, men har etter deres suksess sakte men sikkert bygget seg en solokarriere med albumtriologien «Minimum», «Maksimum» og «Medium» som har sikret ham både Spellemann-nominasjon og genierklæringer av pressen.


Søskenduoen Sara & Arash fra Oslo har med sin mixtape ”Smiler Tårer” virkelig kommet i søkelyset med utsolgte konserter i Oslo og på klubbdagen til Øyafestivalen og er en av Trondheim Callings demoartister.

Olavshallen egen satsing på konserter for ungdom under 18. Ideen stammer fra vårt eget publikum og utallige henvendelser fra ungdom som syns det mangler et tilbud for de. Vi ønsker å bidra til at ny, norsk musikk av høy kvalitet gjøres tilgjengelig for alle og vi ønsker å utvike kompetanse på det å arrangere konserter, booke og gjøre promotering. Dette er det vårt eget Ungdomsråd som hjelper oss med. Hvem vet bedre hva ungdom hører på enn ungdommen selv? Vi ønsker at ungdom, som er vårt framtidige publikum, skal oppleve konserter av like høy kvalitet og like stor bredde som voksne. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Konsertserien skal være en trygg, men spennende og artig, arena for unge under 18 år. Alle konserter har fri eller øvre aldersgrense, det serveres aldri alkohol på disse arrangementene, vi setter inn ekstra vakthold, konsertbillettene er rimelige og starttidspunktet er tidligere enn normalt. Konserten spilles på flatt gulv i Lille sal.

Gjennomførte konserter:

  • Cezinando - 24. mai 2017 - UTSOLGT
  • Amanda Delara - 26. januar 2018
  • Honningbarna - 3. juni 2018

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.