Under 18

Trass - konserter for deg under 18

Konserter for deg under 18 år! La de unge i huset oppdage gleden ved live musikk i et trygt og rusfritt miljø!

Trass U18 er Olavshallens egen satsing på konserter for ungdom under 18. Ideen stammer fra vårt eget publikum og utallige henvendelser fra ungdom som syns det mangler et tilbud for de. Vi ønsker å bidra til at ny, norsk musikk av høy kvalitet gjøres tilgjengelig for alle og vi ønsker å utvike kompetanse på det å arrangere konserter, booke og gjøre promotering. Dette er det vårt eget Ungdomsråd som hjelper oss med. Hvem vet bedre hva ungdom hører på enn ungdommen selv?

Vi ønsker at ungdom, som er vårt framtidige publikum, skal oppleve konserter av like høy kvalitet og like stor bredde som voksne Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Konsertserien Trass U18 skal være en trygg, men spennende og artig, arena for unge under 18 år. Alle konserter har fri eller øvre aldersgrense, det serveres aldri alkohol på disse arrangementene, vi setter inn ekstra vakthold, konsertbillettene er rimelige og starttidspunktet er tidligere enn normalt. Konserten spilles på flatt gulv i Lille sal.

Få mer informasjon om konserten og vår nye konsertserie Trass U18 på https://www.facebook.com/Trassu18

Gjennomførte konserter: 

  • Cezinando - 24. mai 2017 - UTSOLGT
  • Amanda Delara - 26. januar 2018
  • Honningbarna - 3. juni 2018

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.