Rhof 1
Kart Med Prikker

Vi elsker Trondheim

Konserter i store og små formater, scenekunst, levende musikk og livgivende kunst i alle former. Trondheim bugner over av konsert- og teatertilbud. Finner du ikke noe som frister her hos oss i Olavshallen, har du mange andre muligheter. Se bare her:

Dokkhuset Scene C Arild Schei

Dokkhuset
En konsertscene med beliggenhet på Nedre Elvehavn i Trondheim. Dokkhuset scene presenterer kammermusikk og jazz, ny musikk, verdensmusikk og andre musikalske uttrykk. Dokkhuset Scene AS ble etablert av Trondheim Kammermusikk Festival, Trondheim Jazzforum, TrondheimSolistene og Midtnorsk Jazzsenter.

Byscenen Til Utaward 1 1 Kq4 C0 Pn

Byscenen
Byscenen er nå en toppmoderne scene med alle tenkelige fasiliteter. De arrangerer hovedsakelig konserter, men også andre sjangre som standup og livepodkaster. Sammen med restaurant Alma’s og kjellerpuben Boxer tilbyr de et helhetlig kulturtreffsted midt i hjertet av Trondheim.

Tyven

TYVEN
Bar, utested, klubbscene og nattklubb. TYVEN ønsker å være et levende sted, i konstant bevegelse og fornying, og ønsker å skape et kreativt miljø der man både kan hente og gi inspirasjon innen alle deler av kulturfeltet. På TYVENs scene ønskes artister, band og DJs innen alle sjangre, og viktigst av alt ønsker TYVEN å være et sted der du kan gå inn døra, føle deg hjemme.

Lokal Bar No 0005 Kopi

Lokal Bar - Scene - Klubb
Lokal består av tre utelivskonsepter, en cocktailbar, en konsertscene og en nattklubb i kjelleren i Næringslivets Hus (tidligere har dette vært lokalene til blant annet Frakken og Red Piano). Fotokred: Au N. Ngå

Gamle Scene

Trøndelag Teater
På Trøndelag Teater kan du se forestillinger på fem ulike scener. De lager nyskapende og klassisk teater for store og små og er regionteatret i Trøndelag.

Rosendal Teater

Rosendal Teater, beliggende ved Lademoen, er et fritt rom med de sterke opplevelsene. De viser internasjonal, nasjonal og lokal scenekunst og huser aktiviteter for store og små. Her finner du også Rosendal kafé med et jovialt kjøkken - et møtested for bydel og by med grepa folk i baren.

Antik Scene

Antikvariatet
Trondheims koseligste musikkkafé & bokbar. En todelt kafé/bar hvor det ofte holdes konserter og mange andre kulturelle arrangement. I kaféen er det en stor uteservering med utsikt mot Bakklandets gågate. Bokbaren på baksiden av bygget byr på utsikt ut mot elva, bybroen og domkirka. Fotokred: Michael Schult Ulriksen

Moskus Logo

Moskus
Liten intimscene og heftig bar med fokus på jazz og country/Americana.

Samfundet

Samfundet
Studentersamfundet i Trondhjem er en organisasjon for studenter i Trondheim som eies og drives av sine 13 680 medlemmer. Formålsparagrafen vår sier at ”Studentersamfundet skal være det naturlige samlingsstedet for studenter i Trondhjem”. Vårt røde runde huser konserter, ulike kulturarrangementer, utallige barer, en kafé og en restaurant. Mest sagnomsust er Samfundsmøtene, viet til debatt om politikk og aktuelle spørsmål, eller til underholdning og moro. Samfundet påstås å ha tre av Trondheims beste konsertscener.

Frun Lundgreen

Fru Lundgreen
På Fru Lundgreen elsker de rock! Og jobber derfor kontinuerlig med å tilby et godt konserttilbud til Trondheims beboere med flere. Scenen er mikroskopisk og intim, men dette har ikke stoppet dem fra å avholde over 300 konserter siden de startet i 2007 - etter en lang opptelling kan de skryte på seg over 500 unike artister. I tillegg er Fru Lundgreen vår nærmeste nabo.

Ila B

Ila Brainnstasjon
Brainnstasjonen har en liten scene hvor små og store artister vil opptre fra tid til annen. Her oppfordres gamle og nye helter til å ta kontakt for å gjøre scenen på Ila Brainnstasjon tidløs.

Rockheim

Rockheim
Live-spilling er rockens kjerne. Derfor har Rockheim bygget en profesjonell scene med utstyr og teknikk på absolutt toppnivå, med en kapasietet på 350 hoder i salen. Konsertaktiviteten knyttes opp mot museets utstillinger og andre aktiviteter. Scenen brukes også som konferansesal, og er Rockheims største arena for seminarer og undervisning. Foto: Rockheim/Geir Mogen

Trondheim Spektrum

Trondheim Spektrum
Alt fra heftige konserter til formelle møter arrangeres i Trondheim Spektrum. I Trondheim Spektrum er det lyst og luftig og de har Trondheims største kapasitet som innendørsarena.

Skuret

Kafé Skuret
Bare 100 meter fra Sentralstasjonen ligger et gult båtskur som gjennom hele den trønderske sommeren forvandles til et serverings- og konsertsted med eksepsjonelt særpreg.

Tapperiet Pa Dahls

Tapperiet på Dahls
Tapperiet på Dahls kan tilby en topp utstyrt arrangementssal / konsertsal på totalt 1240 kvm samt et barområde på 830 kvm. I tillegg til dette kan vi tilby to haller på henholdsvis 1070 kvm og 1820 kvm.

Isak Logo Ny

Kultursenteret ISAK
Kultursenteret ISAK er først og fremst et kultursenter for deg som er mellom 16-25 år. Her finner du øvingsrom for dans, teater, musikk, kunst- og designverksted, flere lydstudio, to scener, koselig kafé og mye mer. Det arrangeres kurs og workshops, og du kan være publikum og delta på sosiale tilstelninger. Det meste er mulig!

Lager 11 Logo

Lager 11
Lager 11 ligger på Sluppen et par km fra sentrum og er en mathall med egen blackbox. Streetfood fra hele verden og en liten scene hvor det vises teater, konserter, danseforestillinger, musikkbingo mm. Det er også konserter i mathallen og folk kan kose seg med både deilig verdensmarkedet og chill musikk. Se nettsiden for oversikt over arrangement