Kjøp gavekort

Gavekort

Gavekort i koronatiden

Har du et gavekort som går ut på dato i disse tider, kan du sende en e-post til billett@olavshallen.no så kan du få en forlengelse på ett år.

Slik kjøper du gavekort

Gavekort kan kjøpes via den grønne knappen over. Du kan selv velge beløp og får tilsendt gavekortet som skriv ut hjemme-billett (PDF) til din e-postadresse. Du kan skrive ut eller videresende gavekortet til den du ønsker å gi det til. Ønsker du et pent omslag kan du kjøpe gavekortet i vår billettluke. Om du ønsker gavekort tilsendt pr. post tar det opptil 14 dager før du har det i postkassen din.

Slik bruker du gavekortet

Gavekort kan benyttes til kjøp av billetter til alle våre forestillinger, også til Trondheim Symfoniorkester, på nett eller i vår luke. Hvert gavekort har en unik kode. Når du har valgt dine plasser og billettyper og kommet til siden for «Kontroll og betaling», taster du inn denne koden, uten mellomrom, i feltet «Gavekortkode» og klikker så på oppdateringsknappen. Totalbeløpet reduseres da tilsvarende gavekortets verdi. Klikk så på «Kjøp nå» og du blir ledet videre til den eksterne betalingsleverandøren.

Ved eventuelt restbeløp på gavekortet, utstedes det et nytt gavekort (med ny gavekortkode) som print@home (PDF). Dette sendes automatisk på e-post til den som har benyttet det opprinnelige gavekortet til å kjøpe billetter. Ta vare på dette og kast det gamle.

Gavekort er gyldig i ett år fra kjøpsdato, men kan også benyttes som betaling for forestillinger frem i tid. Vær oppmerksom på at restgavekortet har samme utløpsdato som det opprinnelige gavekortet.
Det er ikke mulig å trekke gavekortets verdi fra allerede kjøpte billetter.

Åpningstider

Billettluka holder åpent hverdager fra 14-18 (telefon 15-18) og helt fram mot forestillingsstart på dager med forestillinger. Velkommen innom!

Opplever du kø på telefonen? Du er også hjertelig velkommen til å ringe Eventims kundeservice - 21 95 92 00.