Gavekort

Kjøp gavekort

Slik kjøper du gavekort

Gavekort kan kjøpes via den grønne knappen over. Du kan selv velge beløp og får tilsendt gavekortet som skriv ut hjemme-billett (PDF) til din e-postadresse. Du kan skrive ut eller videresende gavekortet til den du ønsker å gi det til. Ønsker du et pent omslag kan du kjøpe gavekortet i vår billettluke.

Slik bruker du gavekortet

Gavekort kan benyttes til kjøp av billetter til alle våre forestillinger, også til Trondheim Symfoniorkester på nett eller i vår luke. Hvert gavekort har en unik kode. Når du har valgt dine plasser og billettyper og kommet til siden for «Kontroll og betaling», taster du inn denne koden, uten mellomrom, i feltet «Gavekortkode» og klikker så på oppdateringsknappen. Totalbeløpet reduseres da tilsvarende gavekortets verdi. Klikk så på «Kjøp nå» og du blir ledet videre til den eksterne betalingsleverandøren.

Ved eventuelt restbeløp på gavekortet, utstedes det et nytt gavekort som print@home (PDF). Dette sendes automatisk på e-post til den som har benyttet det opprinnelige gavekortet til å kjøpe billetter.

Gavekort er gyldig i ett år fra kjøpsdato, men kan også benyttes som betaling for forestillinger frem i tid.  Det er ikke mulig å trekke gavekortets verdi fra allerede kjøpte billetter.

Åpningstider

Billettluka holder åpent hverdager fra 14 - 18 og helt fram mot forestillingsstart på dager med forestillinger. Velkommen innom!

Opplever du kø på telefonen? Det er absolutt mest trafikk på telefonen mellom 14 og 15. Om du venter til etter kl 15 er sjansen større for at du treffer en av oss på 73 99 40 50. Du er også hjertelig velkommen til å ringe Eventims kundeservice - 21 95 92 00

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.