Kjøp billetter

Planlegg ditt besøk

Velkommen til Olavshallen sin nettside. Opplevelsen starter her!

Velkommen!

Praktisk informasjon om gjennomføring
Vi gleder oss til å ta imot deg og til å ønske deg velkommen til Olavshallen! Vi bygger om i 1. etasje, men er mer enn klare ti lå vise fram vår nye, store sal, med nye stoler og ny, krisp lyd, samt mange andre oppgraderinger - både synlige og ikke så synlige. Gled deg! Det blir et fantastisk flott løft for oss!

Det er ikke lenger krav om avstand eller noen restriksjoner i forbindelse med gjennomføring av arrangement. Ei heller krav om koronasertifikat!

Gjennom denne usikre koronatiden har vi lagt opp noen forestillinger unummerert og andre nummerert. Vi har hatt lite forutsigbarhet og alternativene har vært salg av hvert sete uten avstand og unummerert.

Vi øker kapasiteten for fullt fra 25. september, men vi har ennå ikke landet på hvordan vi gjennomfører unummererte forestillinger. Selv om restriksjonene har opphørt er ikke jobben over for oss, så vis tålmodighet! Vi skal finne den beste måten for alle å gjennomføre dette på.

Smittevern på forestillinger

Trygg gjennomføring:
Vi beholder håndssprit ved hver inngang.

Innslipp: Dørene til foajeen åpner én time før, dørene til salen minimum 20 minutter før. Møt opp i god tid så vi unngår trengsel ved dørene.

Innganger: Vi åpner inngang A - F under forestilling. Vi ber deg følge anvisning på billett og gå ut samme vei som du kom inn.

Kontaktløs billettsjekk: Det er ikke nødvendig med berøring for å foreta billettkontroll, da vi scanner billettene.

Ved unummererte forestillinger: Sitt hvor du ønsker i din sone (A-F) og i Lille sal. Husk at alle seter skal benyttes når vi har solgt helt fullt. Vi ber deg hjelpe våre vakter i jobben med å pakke salen og tette tomme seter når dette er nødvendig.

Symptomer på Covid-19:
Har du symptomer eller føler deg syk, ber vi deg vise ekstra varsomhet.

Renhold: Alt renhold utføres i henhold til FHI retningslinjer, og det er ekstra renhold mellom hver forestilling.

Servering: Grunnet ombygging er alle våre barer midlertidig stengt.

Velkommen til oss og riktig god fornøyelse!

Billetter / Publikumsservice

Billetter kjøpes via våre sider, olavshallen.no, eller eventim.no.

Dørene til publikumsområdet utenfor salene i Olavshallen åpner alltid én time før arrangementet/forestillingen begynner.

Publikumsservicepunkt har alltid åpen 1 time før forestilling. Denne er foreløpig plassert i den "gamle kiosken" ved inngang Krambugata.

Vi foretrekker elektronisk betaling i billettluka. Du kan betale med kontant, men vi betaler eventuell veksel over 50,- ut i gavekort.

Informasjon om billetter og billettkjøp finner du ved å klikke på denne lenka

Informasjon om billettluka finner du ved å klikke på denne lenka

Tilgjengelighet

Rullestolplasser
Det er satt av rullestolplasser på alle forestillinger både i Store sal (rad 11) og i Lille sal (rad 14). I Store sal kan det også settes inn løse stoler på rad 11. Rullestolplasser kan reserveres i vår billettluke på billett@olavshallen.no eller kjøpes direkte på nett.

Ledsagerbevis
Ledsagerbevis kan benyttes til alle våre forestillinger. Det er satt en begrensning på seks og to ledsagerbilletter i henholdsvis Store og Lille sal. Du kan bestille selv på nett, eller kontakte billettluka på billett@olavshallen.no. Ledsager må ha egen billett.

Teleslynge
Vi har installert teleslynge i begge våre saler. Utstyret har kun effekt mellom rad 11 og rad 21 i parkett i Store sal og kun på konserter der vi bruker teknisk lydutstyr (ikke på akustiske konserter). I Lille sal er effekten like god på alle seter når tribunene er ute. På flatt gulv har utstyret kun effekt foran i salen.

Behov for tegnspråktolk og skrivetolk
Meld fra om ditt/gruppens tolkebehov i god tid på forhånd. Ta direkte kontakt med billettluka på e-post billett@olavshallen.no. Ønske om tolk må avklares med arrangør/artist. Bestiller viderebringer kontaktadressen til Tolketjenesten. Olavshallen bistår med tilrettelegging for tolking ut fra arrangøren/artistens ønsker. Når tolk er avklart med arrangør/artist kan tolk bestilles hos nav.tolketjenesten.trondelag@nav.no.

Adkomst
Inngangen fra Brattørgata/Krambugata er best egnet for deg med nedsatt funksjonsevne. Glassheisen ligger i enden mot Kjøpmannsgata og frakter deg opp til Store sal og ned til Lille sal samt til og fra parkeringskjelleren.

Toalett
Toalett tilrettelagt for deg med funksjonsnedsettelse finnes både i 1. og 2. etasje, samt utenfor Lille sal ved arrangement.

Parkering og transport
Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata. Nærmeste taxiholdeplass er 50 meter unna - på Royal Garden hotell. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate. Trondheim Sentralstasjon ligger ca 500 meter fra Olavshallen.

Allergier
Vi serverer ikke nøtter i våre kiosker eller barer.

Andre ting
Har du nedsatt funksjonsevne og savner informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på billett@olavshallen.no så vi kan bistå deg i din kundereise!

Aldersgrense/verge

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense (ofte tre år). På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år. Vi har satt barnebillett til å gjelde for grunnskolealder (til og med 16 år) på de forestillingene hvor barnebillett er tilgjengelig. Vær oppmerksom på at ikke alle forestillinger tilbyr barnebillett.

FRI ALDER: Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementssiden vår.

Aldersgrense/vergeskjema
Vergeskjema brukes om noen under 18 år ønsker å komme inn på arrangement med aldersgrense. Vergen (altså følget) må være over 25 år og edru før og under arrangementet. Vergeskjema må forhåndsutfylles og signeres. Skjema vises til vakter i døra og billett må kjøpes til både verge og den under 18 år som alltid. Vergen kan ha med seg to personer under 18.
Vergeskjema kan sendes på mail eller hentes ut i servicepunktet. Ta direkte kontakt eller send e-post til billett@olavshallen.no

Parkering

Det er P-plasser under Olavshallen, med innkjøring fra Fjordgata. Ellers er det parkering i Fjordgata, Kjøpmannsgata og parkeringshuset ved Trondheim sentralstasjon som er nærmest. Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata.

Garderobe

Garderobene er for tiden under ombygging. Ta derfor med verdisaker inn i salen.

Servering

Grunnet oppussing har vi midlertidig stengt serveringen.

Fotografering og mobilbruk

På de aller fleste forestillinger er de ikke tillatt å fotografere/filme.

Vi ser helst at du har mobilen i lomma. Ingen som har kjøpt billett ønsker å se konserten gjennom ditt mobilkamera. VIS HENSYN til de rundt og bak ved eventuell mobilbruk.

Gjenglemt

Har du mistet eller glemt noe? Send oss en e-post på tapt@olavshallen.no

Salene

Store sal
Store sal har en setekapasitet på 1293 plasser som er fordelt på parkett og balkong. Seks plasser til rullestol er satt av på rad 11.

Dersom orkestergraven skal benyttes fjernes 94 stoler på rad 1-4. Teleslynge er markert med gult i kartet

Innganger Store sal
Hvilken inngang du kan benytte, står på billetten. Inngang A, C og E fra Kjøpmannsgata og inngang B, D og F fra Brattørgata. Vindeltrappa ved heisen kan også benyttes til alle innganger.

Lille sal
Lille sal har en setekapasitet på 356 seter inkludert fire rullestolplasser på rad 14. Teleslynge er markert med gult i kartet

Innganger Lille sal
Inngang X er inngang fra Kjøpmannsgata, inngang Y er inngang fra Krambugata.

Store sal

Store Sal Des 19

Lille sal

Lille Sal Des 19