DSC7191

Event & konferanse

Ønsker du å arrangere en episk konferanse i hjertet av Trondheim? Da er Olavshallen stedet for deg!

Vi dekker alle behov

Vårt konferansesenter tilbyr moderne og fleksible lokaler som kan tilpasses dine behov. Uansett om du planlegger et lite møte, en stor konferanse eller et seminar, har vi romslige og velutstyrte saler som kan imøtekomme dine ønsker. Våre konferanselokaler har avansert teknologi og profesjonelt lyd- og videoutstyr, slik at du kan holde presentasjoner og møter på en engasjerende og effektiv måte.

Kortreist mat og drikke

Vi vet at mat og drikke er viktig for en vellykket konferanseopplevelse. Derfor tilbyr vi catering av høy kvalitet, tilpasset dine preferanser og budsjett. Enten det er en enkel kaffepause, en lunsjbuffé eller en elegant bankett, vil vårt erfarne team av kokker og servitører sørge for at dine gastronomiske behov blir møtt på en smakfull og profesjonell måte.

Våre rom og saler

Her på Olavshallen har vi tilnærmet uendelig med tradisjonelle og utradisjonelle muligheter for avvikling av ditt arrangement. Vi har en rekke rom og saler, i tillegg til flerbruksarealer som kan gi ditt arrangement det lille ekstra.

Store sal
Kapasiteten i Store sal er 1270 seter fordelt på 812 i parkett og 438 på balkong. Egner seg godt til større konferanser. > Les mer om Store Sal

Lille sal
Lille sal er en black box med uante muligheter - her er det bare fantasien som setter grenser. Den har kapasitet på 336 seter i amfi + 20 på galleri. Egner seg ypperlig til frokostmøter, kick-offs, seminarer eller heldagskonferanser. > Les mer om Lille Sal

Korsalen
Denne er helt ny og rommer opptil 70 personer. Salen er perfekt for intime konserter eller små arrangementer/møter, og/eller som avlastningslokaler ved større arrangementer på huset.

Cinemateket
Vår egen lille kinosal! Rommer opptil 50 personer, og er perfekt for mindre frokostmøter/foredrag.

Backstage
Vår nyoppussede backstage tilbyr 3 moderne møterom i forskjellige størrelser.

K44
Høsten 2023 utvider vi med ytterligere 2 møte- og konferanselokaler i K44, som passer ypperlig til alt fra styremøter og workshops til matkurs og lukkede selskap.

Olavstorget og Debattscenen
Dette er scener i tilknytning til serveringsstedene på huset. De har svært mange bruksflater: konserter, debatter, før- og ettersnakk i forbindelse med med konserter i salene, sekretariat/registrering i forbindelse med konferanser mv.

Våre konferansepakkerKontaktpersoner