Vi <3 Trondheim

Vi elsker Trondheim! Konserter i store og små formater, scenekunst, levende musikk og livgivende kunst i alle former. Finner du ikke noe som frister her hos oss i Olavshallen har du mange andre muligheter. Se bare her:

Byscenen
Byscenen er nå en toppmoderne scene med alle tenkelige fasiliteter. De arrangerer hovedsakelig konserter, men også andre sjangre som standup og livepodkaster, samt eventer som Kosmorama sin Kanonprisutdeling, Adresseavisens UtAwards, NTNU sitt ForskningsGrandPrix, valgmøter, diverse bedriftskickoffs, lanseringer og fester. Sammen med restaurant Alma’s og kjellerpuben Boxer tilbyr de et helhetlig kulturtreffsted midt i hjertet av Trondheim.

Dokkhuset
En konsertscene med beliggenhet på Nedre Elvehavn i Trondheim. Dokkhuset scene presenterer kammermusikk og jazz, ny musikk, verdensmusikk og andre musikalske uttrykk.

Dokkhuset Scene AS ble etablert høsten 2006 av de fire organisasjonene Trondheim Kammermusikk Festival (TKF), Trondheim Jazzforum (TJF), TrondheimSolistene (TS) og Midtnorsk Jazzsenter (MNJ).

Verkstedhallen & Lobbyen – Svartlamon

Verkstedhallen & Lobbyen er en del av lokalene etter en bilforretning.
Fordelt på 2 lokaler, er Verkstedhallen & Lobbyen egnet for konserter, pre produksjoner, teater, dans, workshops, seminarer, utstillinger og eventer.

Lokalene er røffe, og er et alternativ til byens mer striglete kulturarenaer.

TYVEN
Det nyeste tilskuddet til Trondheims voksende uteliv. Bar, utested, klubbscene og nattklubb. Vi ønsker at TYVEN skal være et levende sted, i konstant bevegelse og fornying. Vi ønsker å skape et kreativt miljø der vi både kan hente og gi inspirasjon innen kulturfeltet, som musikk, kunst, foto, film, språk og litteratur. Vi ønsker å benytte oss av at vi har et lokale det er lett å tilpasse mange formål, og er åpne for idéer og innspill til hva TYVEN kan huse. På vår scene ønskes artister og band innen alle sjangre, og vi håper at våre dansegulv vil fylles til randen av glade folk dansende til rytmer og DJs fra alle verdens hjørner. Viktigst av alt ønsker vi å være et sted der du kan gå inn døra, føle deg hjemme, der du kan komme som du er, og få servert god drikke av imøtekommende ansatte i en inkluderende atmosfære.

Lokal Bar - Scene - Klubb

Fotokred: Au N. Ngå

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.