Trondheim Kulturskole

TK sirkut K Wanvik
Fargespill Trondheim 2018 K Wanvik Small 148 of 160
Fargespill Trondheim 2018 K Wanvik Small 140 of 160
Fargespill Trondheim 2018 K Wanvik Small 95 of 160
Fargespill Trondheim 2018 K Wanvik Small 41 of 160

1000 barn I Trondheim kulturskole er innom oss hver uke, og her holder de både konserter og sirkusforestillinger flere ganger i året.

Trondheim kulturskole

Trondheim Kulturskole er en av landets største kulturskoler og har nærmere 5000 elever. Undervisningen foregår på skoler i hele byen, også her i Olavshallen. Her har Kulturskolen lokaler for musikkundervisning i 3.-6. etasje, kjeller og Kammersal. Hver lørdag har kulturskolen lørdagskonserter i Kammersalen og flere ganger i året er det forestillinger med Kulturskolens avdeling for scenekunst - de populære sirkusforestillingene! Kulturskolen er også ansvarlig for Fargespill sammen med Trondheim kammermusikkfestival og har de siste årene hatt forestillingene sine hos oss.

Kulturskolen gir opplæring av høy faglig og pedagogisk kvalitet til barn og unge som ønsker det. Formålet med opplæringa er å lære, oppleve, skape og formidle kulturelle og kunstneriske uttrykk. Opplæringa skal bidra til barn og unges danning, fremme respekt for andres kulturelle tilhørighet, bevisstgjøre egen identitet, bli kritisk reflekterende og utvikle egen livskompetanse.

Kulturskolen er også et lokalt ressurssenter og en samarbeidende aktør i grunnopplæringa og kulturlivet i Trondheim og Trøndelag.

Les mer om Kulturskolen på deres nettside

NB! Kulturskolens administrasjon finner du i Rødbrygga, Kjøpmannsgata 65.