Billettinfo

KONTANTFRI FRA 15. OKTOBER Fra 15. oktober tar vi kun imot elektronisk betaling i billettluka. Du kan betale med kontant, men vi betaler evt veksel over 50,- ut i gavekort.

Takk! Du er nå påmeldt nyhetsbrevet

Billettbestilling

Billettluka: 73 99 40 50 Eventim kundeservice: 21 95 92 00
Alle arrangement hos oss ligger ute på eventim.no. Du finner også lenker til billettsalg her på våre hjemmesider under hvert enkelt arrangement. Billettluka ligger i Olavshallens første etasje.

Åpningstiden på telefon i billettluka er 15-18 på hverdager. Billettluka har åpne dører kl 14.00-18.00 på hverdager og 2,5 timer før arrangement.

Gruppebestillinger over ti billetter gjøres på telefon eller på billett@olavshallen.no. Du kan da få en lenke tilsendt på e-post som du betaler og skriver ut selv. Alle priser på denne nettsiden er inkludert avgift. Vi fakturerer kun for bestillinger over 20 billetter. Fakturagebyr på 150,- tilkommer.

Henting av billett - reservasjon

Ved bestilling av billetter er hentefristen 3 dager fra bestillingsdato. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Reprint av billetter

Har du mistet billettene eller ønsker en ny print kan vi kjøre ut duplikatbilletter. Ved tilfeller av bytte av billett til samme forestilling (men annen dag) tilkommer gebyrer. Du behøver derimot ikke å skrive ut billetten - det holder å vise billetten på mobil. Husk å laste ned selve billetten og skru lysstyrken på skjermen opp til fullt.

NB! Når billetter er reprintet er det den sist utskrevne billetten som gjelder.

Åpningstider

Billettluka ligger i første etasje i Olavshallen og har åpent 14-18 på hverdager (telefontid fra 15-18). Lørdag og søndag stengt. Den er alltid åpen to og en halv timer før forestillingsstart.

Vi har sommerstengt i ukene 26-31. Vi holder også stengt i påska (inkl påskeaften), pinseaften, julaften og i romjula.

Svindel

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Ledsagerbilletter

Nå kan du bestille ledsagerbillett på nett. Denne tjenesten koster kr 20,- i gebyr. Du kan selvsagt, som før, bestille billetten i vår billettluke gebyrfritt.

Aldersgrense

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense (ofte tre år). På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år. Vi har satt barnebillett til å gjelde for grunnskolealder (16 år). Vær oppmerksom på at ikke alle forestillinger tilbyr barnebillett.

FRI ALDER: Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementssiden vår.

Store sal

Lille sal

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.