Aage Olavshallen Kamstrup 5904
Hellbillies Olavshallen Kamstrup 5577
Hellbillies Olavshallen Kamstrup 5172

Billettinfo

 • Billettinfo
 • Billetter kjøpes via våre sider, olavshallen.no, eller eventim.no.

  Dørene til publikumsområdet utenfor salene i Olavshallen åpner alltid én time før arrangementet/forestillingen begynner.

  Publikumsservicepunkt har alltid åpen 1 time før forestilling. Denne er plassert ved trappa opp til Store sal ved inngang Krambugata.

  Vi foretrekker elektronisk betaling i billettluka. Du kan betale med kontant, men vi betaler eventuell veksel over 50,- ut i gavekort.

  Informasjon om billetter og billettkjøp finner du ved å klikke på denne lenka

  Informasjon om billettluka finner du ved å klikke på denne lenka

 • Servicepunkter har åpent en time før forestilling. For uthenting av fysiske billetter kan du benytte deg av infoskanken på Trondheim Torg. Du når oss på telefon og e-post.

  Se åpningstider her

 • Alle gruppebestillinger kan gjøres på nett. Velger du "La systemet velge for meg" og ikke plukker fra salkartet kan du bestille opptil 50 billetter i samme ordre.

  Grupperabatt gjelder ved bestilling av 10+ billetter. Ikke alle arrangement har grupperabatt og alle priser på denne nettsiden er inkludert avgift. Vi fakturerer kun for bestillinger over 20 billetter. Fakturagebyr på 150,- tilkommer i tillegg til serviceavgift. Vi har dessverre stor pågang for tiden så ventetiden for bestilling for fakturering kan oppleves som uhensiktsmessig lang.

 • Kjøpte billetter refunderes ikke bortsett fra ved avlyst arrangement. Kjøp av billetter er regulert under angrerettloven §22m. Les mer hos Lovdata.no, kapittel 6 paragraf 22

  Ved avlyst arrangement grunnet Covid-19 refunderes selvsagt billetten, ved flytting til ny dato beholder du din billett til ny, oppsatt dato. Serviceavgifter refunderes ikke. Les om kjøpsbetingelser fra vår billettleverandør.

 • Har du mistet billettene eller ønsker en ny print, kan vi kjøre ut duplikatbilletter. Ved tilfeller av bytte av billett til samme forestilling (men annen dag) tilkommer gebyrer. Du behøver derimot ikke å skrive ut billetten - det holder å vise billetten på mobil. Husk å laste ned selve billetten og skru lysstyrken på skjermen opp til fullt.

  NB! Når billetter er reprintet er det den sist utskrevne billetten som gjelder.

 • Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

 • Ledsagerbevis kan benyttes til alle våre forestillinger. Det er satt en begrensning på seks og to ledsagerbilletter i henholdsvis Store og Lille sal. Du kan bestille selv på nett. Ledsager må ha egen billett.

 • Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense (ofte tre år). På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år. Vi har satt barnebillett til å gjelde for grunnskolealder (til og med 16 år). Vær oppmerksom på at ikke alle forestillinger tilbyr barnebillett.

 • Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementssiden vår.

 • Vergeskjema brukes om noen under 18 år ønsker å komme inn på arrangement med aldersgrense. Vergen (altså følget) må være over 25 år og edru før og under arrangementet. Vergeskjema må forhåndsutfylles og signeres. Skjema vises til vakter i døra og billett må kjøpes til både verge og den under 18 år som alltid. Vergen kan ha med seg to personer under 18.

  Vergeskjema kan sendes på mail eller hentes ut i servicepunktet. Ta direkte kontakt eller send e-post til billett@olavshallen.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

To ganger i måneden sender vi informasjon om stort og smått som skjer hos oss. Ofte kjører vi også eksklusive forsalg som bare du som abonnent har tilgang til. Velg kategori, så er du sikker på å få tilpasset informasjon!
Kategorier