Billettinfo

lasteikon
Jeg tillater at Olavshallen AS kan kontakte meg med relevant informasjon via nyhetsbrev på e-post.

Takk! Du vil nå få tilsendt en-epost fra oss. Vennligst klikk på bekreftelseslenken for å motta vårt nyhetsbrev.

Servicepunkt og billettbestilling

Servicepunkter er for tiden fysisk stengt med unntak av en time før forestilling. For uthenting av fysiske billetter ber vi deg gå til infoskanken på Trondheim Torg. Du når oss på telefon og e-post.

Se åpningstider her

Gruppebestilling

Alle gruppebestillinger kan gjøres på nett. Velger du "La systemet velge for meg" og ikke plukker fra salkartet kan du bestille opptil 50 billetter i samme ordre. Ikke alle arrangement har grupperabatt og alle priser på denne nettsiden er inkludert avgift. Vi fakturerer kun for bestillinger over 20 billetter. Fakturagebyr på 150,- tilkommer i tillegg til serviceavgift. Vi har dessverre stor pågang for tiden så ventetiden for bestilling for fakturering kan oppleves som uhensiktsmessig lang.

Kjøpsbetingelser

Kjøpte billetter refunderes ikke bortsett fra ved avlyst arrangement. Kjøp av billetter er regulert under angrerettloven §22m. Les mer her: https://lovdata.no/dokument/NL...

Ved avlyst arrangement grunnet Covid-19 refunderes selvsagt billetten, ved flytting til ny dato beholder du din billett til ny, oppsatt dato. Serviceavgifter refunderes ikke. Les kjøpsbetingelser fra vår billettleverandør her

Reprint av billetter

Har du mistet billettene eller ønsker en ny print, kan vi kjøre ut duplikatbilletter. Ved tilfeller av bytte av billett til samme forestilling (men annen dag) tilkommer gebyrer. Du behøver derimot ikke å skrive ut billetten - det holder å vise billetten på mobil. Husk å laste ned selve billetten og skru lysstyrken på skjermen opp til fullt.

NB! Når billetter er reprintet er det den sist utskrevne billetten som gjelder.

Svindel

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Ledsagerbilletter

Nå kan du også bestille ledsagerbillett gebyrfritt på nett.

Aldersgrense

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense (ofte tre år). På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år. Vi har satt barnebillett til å gjelde for grunnskolealder (til og med 16 år). Vær oppmerksom på at ikke alle forestillinger tilbyr barnebillett.

FRI ALDER: Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementssiden vår.

Store sal

Store Sal Des 19

Lille sal

Lille Sal Des 19