Kjøp gavekort
Four6
Four3
Verde3
Matologi3
Frida4

Kom og spis!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til morgenkaffe, lunsj, middag og hvorfor ikke fredagsfølelse hele uka? Vi har mat fra alle verdenshjørner, søtsaker, cocktails og salater. Spansk tapas i en gammel, men nyoppusset bygård samt et mat-torg der du kan fritt bestille fra de ulike serveringstilbudene, men likevel sitte ved samme bord.

CIABATTA
Åpen alle dager
Ciabatta
drives av Marie og Louise Hofstad og har slagordet: noe å tygge på, noe å drikke og ikkeno' jåler. Ciabatta har også avdelinger på Brattøra, i Oslo og på Oppdal. Åpent fra tidlig om morgen og fram til forestillingsstart eller kl 20.00 på hverdager.

BAROQUE
Stengt søndager
Café Baroque 2021 er inspirert av wienerklassisismen, og vil bl.a. ha kaffe, bakst og vegetar på menyen. Kaféen drives av Oda og Kjell Harry Lyngås som også driver Café Le Frère i Søndre gate. Begge serverer også alkoholholdig drikke. Åpningstider Uke 7: mandag - onsdag: 08:00 - 16:00. Tors-lør: 08:00 - 20:00. Uke 8: mandag - tirsdag : 08:00 - 16:00. Ons-lør: 08:00 - 20:00. Fra uke 9: mandag - lørdag: 08:00 - 20:00

BODEGA 44
(16-01.30)
Stengt søndag og mandag
Vamos! Bodega 44. En perle og skikkelig eye candy i en av våre gamle bygårder ut mot Kjøpmannsgata. På Bodega 44, Tapas y Bar får du nettopp det, tapas og god drikke - på ekte spansk vis: https://www.bodega44.no/ Bienvenidos!

OLAVSTORGET
Olavstorget samler gode smaksopplevelser for deg og gir deg fredagsfølelsen hele uka! Nyt god mat og drikke fra et av våre fem rullerende konseptkjøkken. Du velger fritt det kjøkkenet som passer deg best. Besøk oss før, under, etter eller utenom dine opplevelser. Finn en plass på vårt grønne torg midt i Olavshallen - hele uken, hele året.

PASTA LAB
Una-kokkene Matteo og Jacopo skal tilby sine kunder mat som skal være noe annet enn det de tidligere har laget på de andre restaurantene - nemlig mat tilpasset nordmenn. Når du bestiller mat fra Pasta Lab blir det som å bestille direkte fra Italia. Ingen carbonara med fløte, eller kylling i pastaen. I Italia bruker de ikke kylling i pasta. Altså, aldri.

MATOLOGI
Sandwich slik du ikke har smart det før! Biff-wagyu, stekte reker, røkt biff, sprø kylling og asiatisk and - alt med deilig, friske grønnsaker og spesialsauser. Og dessert!

VERDE
Verde betyr grønn og drives av Stefan Landas. En grønn kokk med et hjerte for vegetar- og vegansk mat. Masoor Dal, spinat-terte, wraps og vegetarisk lasagne er blant rettene på menyen.

FRIDA TAQUERIA
Meksikansk street food, tacos, nachos og selvsagt hjemmelagede, helt spesielle tortillas. Restaurant Frida som vi kjenner så godt (fra Fjordgata) gjør en "streetfood"-versjon av seg selv

FOUR
Utgangspunktet er de fire nudelsuppebasene i det asiatiske kjøkken; Pho (Vietnam), Ramen (Japan), Bakwan Malang (Indonesia) og Tom Kha (Thailand).

Åpningstider Olavstorget:
Mandag – onsdag: 11:00-21:30
Torsdag – lørdag: 11:00-23:30
Søndag: 12:00-20:00
Kjøkken stenger tidligst 20:00 søndag/man-ons, og tidligst 22:00 Tors-lørdag

Verde holder stengt hver mandag fram til april

Du kan reservere bord på Olavstorget her

8 nye spisesteder står klare til å ta deg imot!