Olavstorget

Matologi3
Olavstorget Verde
Verde3
Frida4
Four3
Åpningstider
  • Mandag Stengt
  • Tirs-tors 11:30 - 19:00
  • Fre-lør 11:30 - 21:00
  • Søn 12:00 - 19:00

olavstorget.no

Olavstorget er fem kjøkken samlet i ett spisested - med 5 ulike konsept fra alle verdenshjørner.

Velkommen til Olavstorget

Olavstorget samler gode smaksopplevelser for deg og gir deg fredagsfølelsen hele uka! Nyt god mat og drikke fra et av våre fem rullerende konseptkjøkken.

Du velger fritt det kjøkkenet som passer deg best. Besøk oss før, under, etter eller utenom dine opplevelser. Finn en plass på vårt grønne torg midt i Olavshallen - hele uken, hele året.

Reserver bord


PASTA LAB
Matteo og Jacopo skal tilby sine kunder mat som skal være noe annet enn det de tidligere har laget på de andre restaurantene - nemlig mat tilpasset nordmenn. Når du bestiller mat fra Pasta Lab blir det som å bestille direkte fra Italia. Ingen carbonara med fløte, eller kylling i pastaen. I Italia bruker de ikke kylling i pasta. Altså, aldri.

MATOLOGI
Sandwich slik du ikke har smart det før! Biff-wagyu, stekte reker, røkt biff, sprø kylling og asiatisk and - alt med deilig, friske grønnsaker og spesialsauser. Og dessert!

VERDE
Verde betyr grønn og drives av Stefan Landas. En grønn kokk med et hjerte for vegetar- og vegansk mat. Masoor Dal, spinat-terte, wraps og vegetarisk lasagne er blant rettene på menyen.

YUMMY EAST
Gabriela lager tradisjonsrik mat fra Øst-Europa. Med Yummy East blir det hovedsaklig fokus på Pierogi, men også rom for andre deilige retter.

NAAN-STOP TIKKA
Ammar bringer det beste fra indisk og pakistansk street food til Trondheim.


Eiere:

Work Work-gründer Sverre Solberg, Roar Hildonen (To Rom og Kjøkken) og Aleksander Skjefte (EC Dahls) står bak denne satsningen.

Les mer i en pluss-sak i Nidaros her.
eller i en sak fra trdby.no her