the 12 tenors

søn. 21.04
Kl. 20:00
12 tenors

Billettpris

  • Ordinær 660,-

De 12 tenorene har i en rekke år utmerket seg med sine flotte stemmer og vunnet mange musikalske hjerter i både Europa, Kina og Japan. Tenorenes 14 år lange historie feires nå i form av et stort show, som publikum vil få muligheten til å oppleve når de syngende herrene kommer til Norge.

De 12 sangerne, som kommer fra henholdsvis Tyskland, Polen, England, Skottland, Italia og USA, klarer elegant å forene den klassiske og moderne lyden på tvers av generasjoner, når de beveger seg i alle musikksjangre.

Resultatet av dette er en mangfoldig musikalsk cocktail bestående av de mest kjente ariene og de største pophitene, samt ballader og rockklassikere. Når tenorene står på scenen, iført sine karakteristiske svarte dresser, har de bare ett mål; å formidle sin sprudlende lidenskap for musikk til publikum.

Tenorenes fremføring støttes av et kompetent orkester og et lysshow. Dermed er det duket for en fantastisk kveld full av musikalsk glede.

Ekstern arrangør: Showtime Concerts

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement