Brit Floyd

P.U.L.S.E tour 2024

tir. 01.10
Kl. 19:30
BF event

Billettpris

  • Ordinær 715,-
  • Dinner & a show 1355,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Brit Floyd // P.U.L.S.E - Celebrating the 30th Anniversary of The Division Bell // Olavshallen

Brit Floyd vender tilbake til scenen i 2024 med sin største og mest spektakulære produksjon til dags dato. Nå skal de hylle Pink Floyds legendariske siste Division Bell-turné, komplett med et fantastisk laser- og lysshow , ikonisk sirkulær skjerm, gummibåter og teater. Showet på to og en halv time inneholder klassiske spor fra Pink Floyds fantastiske katalog med album, inkludert Dark Side of the Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, The Division Bell, Meddle og mange fler. I 1994 var Division Bell Tour den mest innbringende turneen i rockemusikkhistorien, og spilte for over fem millioner mennesker i 68 byer, i det som skulle bli den episke finalen til et av de mest innflytelsesrike rockebandene i historien.

I front for å fremføre alle disse klassiske låtene note for note finner vi gitarist/vokalist og musikalsk leder Damian Darlington, som gjennom sin karriere har spilt over 2500 Pink Floyd-relaterte konserter. Bandet består også av Ian Cattell, Edo Scordo, Canadian Idol-vinneren Eva Avila og flere andre ekspertmusikere som har sluttet seg til Brit Floyds rekker i løpet av det siste tiåret.

Siden Brit Floyd ble startet i 2011 har bandet hatt enestående suksess med over 1000 konserter, deriblant utsolgte turneer i Europa, Asia, Nord- og Sør-Amerika og Midtøsten, og de har spilt på mektige arenaer som Royal Albert Hall i London, Red Rocks Amphitheater i Colorado, Greek Theater i Los Angeles og Radio City Music Hall i New York.

Her i Trondheim har Brit Floyd flere ganger fylt Olavshallen gjennom årenes løp, til like overveldende respons fra publikum i salen hver gang. Brit Floyd har blitt et verdensomfattende fenomen og omtales som verdens beste rock-hyllest!

Velkommen til en ny runde med verdens aller beste hyllest til Pink Floyd tirsdag 1. oktober 2024!

Ekstern arrangør: Trondheim Stage AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement