MODIG

- finn ditt hverdagsmot

fre. 31.05
Kl. 19:00
Modig bilde

Billettpris

  • Ordinær 520,-
  • Dinner & a show 1375,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Med humor, nydelige historier og masse energi tar Årets Taler i Norge i 2022, Svein Harald Røine (aka Mr. Modig) publikum med storm med forestillingen: Modig - finn ditt hverdagsmot.

La 2024 bli året der du blir MODIGERE!

Frykt holder deg tilbake i livet ditt, og begrenser det store potensialet du har. Derfor kan denne forestillingen gjøre en stor forskjell.

Svein Harald deler hvilke frykter som holder deg tilbake i livet, og hva du skal gjøre for takle frykt og bli modigere. Budskapet treffer deg garantert i både hjernen og hjertet, får deg til å reflektere over ditt eget liv, i tillegg til at du føler optimisme, selvtillit og mot. Du får troen på at du kan takle alt livet kaster imot deg.

Nøkkelen ligger i å være MODIG i hverdagen!

Svein Harald gjør seg bemerket som en av de beste historiefortellerne i landet, med en unik formidlingsevne, og tar publikum med på en berg-og-dalbane i følelser. Fra hysterisk latter, via undring og ubehag, til klump i halsen og en tåre i øyekroken. Han sier at du lærer ikke raskt hvis ikke følelsene dine er engasjert.

Her får du kombinasjonen av foredrag, show, stand-up og teater i én og samme pakke. Det er ikke bare gøy, det er innsiktsfullt og lærerikt også. Riktig feelgood med mening. Dette er så inspirerende og motiverende at ingen går uberørt fra en forestilling med Svein Harald. Og budskapet sitter i kroppen, kanskje livet ut!

Hør bare hva som ble sagt etter forestillingen på Chat Noir:

“Wow! Jeg har vært på hundrevis av foredrag/forestillinger, men Svein Harald sitt er kanskje det beste jeg har vært på. Han traff meg midt i hjertet gang på gang. Jeg ble rørt til tårer flere ganger.

Han fanget hele rommet med sin engasjerende karisma og hadde fantastiske historier som var morsomme og samtidig med dyp mening. Alle historiene flettet han sammen, slik at alle i salen virkelig lærte MYE. Og ikke et sekund var kjedelig. Det er med god grunn at han ble kåret til årets taler. Anbefales på det sterkeste.

Han er en fantastisk ydmyk, sympatisk og varm taler som virkelig appellerte til hele den fullspekka salen på Chat Noir. Han gjorde kvelden uforglemmelig❤️

Dette var faglig påfyll pakket inn i en perfekt balanse mellom humor, lærdom og kjærlighet”

Ekstern arrangør: Svein Harald Røine - MODIG

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement